![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Славянските групи винаги са ми допадали (Tvangeste; Behemoth, дори и Aria), но когато за пръв път чух Vesania, имах чувството, че не слушам музика, а просто аз самият се превръщам в тоналности и ритъм, а светът около мен, от застояло, събиращо прах място за СЪЩЕСТВУВАНЕ, бе претворен във СИМФОНИЯ, която да ИЗЖИВЕЕШ!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
"Ако беше такъв разбирач нямаше да слушаш метъл."
![]() Темата е за Vesania! Ти, като не слушаш такава музика (вече се обърках само за симфоничния метъл ли става въпрос и ако е така, значи си признаваш, че заедно с нас, не разбираш от музика), какво търсиш тук, а и може би няма да е излишен въпросът, защо изобщо стоиш в този форум? Колкото до другите изказвания, ще кажа, че тази тема не е свързана с моите, вече всеизвестни теории, и ми се ще да не си го изкарвате на всяка, създадена от мен тема, защото когато става въпрос за изкуство, трябва поне да се опитаме да сме обективни. А, обективно погледнато, да отричаме СИМФОНИЯТА, било то като композиция, било като течение в музиката е просто гавра с изкуството по принцип и не е нужно да съм музикален егоист, за да се възмутя от подобни твърдения! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:08 AM |