![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Е, последно време се навъдиха страшно много групи свирещи олдскуул траш, докарващи изцяло осемдетарски саунд и т.н. Какво ви е мнението за тази тенденция, любими групи?
На мен лично страшно много ми допада тази вълна, само да спомена Warbringer, Municipal Waste, Bonded by Blood, Evile, Violator, Merciless Death, Fueled by Fire какво ли още не, всички свирят много здраво ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
И ти се изсра.... Подкрепям Сепултурахет, по-добре да слушам D.R.I от колко Municipal Waste. Цялата тази нова вълна е адски банална и наивна, и еднотипна. 50% от групите са повлияни от Екзъдъс, 30% процента от тях са определени като "новите" Exodus... Всъщност нито една от тия банди не доближава нито по музика, нито по динамика песните Екзъдъс. 99% процента от групите всичко е самоцелно-айде да свирим т'ва което са свирили през 80-те, да, ама през 80-те си е било в реда на нещата, имало е енергия, чувство и желание за свирене, да се твори! Аз като гледам и Ивайл почват яко да копират, случайно новата обложка да ви прилича малко на култовият Arise на Sepultura? Ами то художника е същият, да... Впрочем защо сравнявате Municipal Waste с D.R.I-само защото Municipal ги водят crossover? С риск да се повторя ще кажа, че единствената група която ми харесва от "новата вълна вълна траша" е Toxic Holocaust.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 06:35 AM |