![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
С риск пак да бъда демонизиран, аз отново ще подходя в добре познатия си стил, защото в противен случаи няма да бъда "себе си"(никой), а НЯКОЙ, който се изразява удобно на всеобщата мисъл!
Егоизмът, който ръководи човешките действия(включително и моите), е сериозно препятствие пред онзи, чиято цел е да приземи "звездите(мечтите, идеалите, идолите, надеждите) си" , да постави този, невъзможен за докосване, недостижим огън до себе си и да изпепели своето Аз, чрез него. Когато и последната жарава(надежда) в(над) теб угасне, какво ще остане от светлинките ти(небесни): НИЩОТО(черни дупки), което поглъща всичките остатъци от теб. Ето, вече си никой, но, може би, не по свое желание, а онзи, който се опитва доброволно да приземи "себе си", може да не постигне нищо значимо, но поне няма да се притеснява, че някой ден ще закопаят НЕБЕСАТА МУ в земята! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат Какво, по дяволите, ми пука ЗАЩО харесвам нещо, ЗАЩО обичам някого?! Нужно ли е да се обосновавам защо ме кефи първия Phlebotomized, примерно? И наистина ли ме кефи щом се налага да се обосновавам защо, аджеба, го слушам? Не е ли това унищожение на първичното, истински красивото и стойностно в живота, в изкуството? Има хора, които обичат да размишляват за нещата. В някои случаи размислите ти могат да имат огромно значение за теб (или за целия свят), а в други - не. Ако смяташ, че не трябва да мислиш, това е твое право. Аз не ти казвам какво трябва да правиш, а просто отбелязвам, че някои неща могат да доведат до други. Цитат Яж, пий, сери, еби, прави там квото правиш, ритни два пъти и умри. ТОЛКОВА. Няма НИЩО отвъд това, всичко останало са алабализми, нямащи връзка с реалността. Радостно е, че си открил смисъла на живота. Жалко е, обаче, че след като не си успял да измислиш нищо особено адекватно, си решил да симплифицираш до дъно. Цитат П.С. За шогуна и сепултуристите не знам, ама аз съм на 17. Само по лична карта. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Цитат Какво, по дяволите, ми пука ЗАЩО харесвам нещо, ЗАЩО обичам някого?! Нужно ли е да се обосновавам защо ме кефи първия Phlebotomized, примерно? И наистина ли ме кефи щом се налага да се обосновавам защо, аджеба, го слушам? Не е ли това унищожение на първичното, истински красивото и стойностно в живота, в изкуството? Има хора, които обичат да размишляват за нещата. В някои случаи размислите ти могат да имат огромно значение за теб (или за целия свят), а в други - не. Ако смяташ, че не трябва да мислиш, това е твое право. Аз не ти казвам какво трябва да правиш, а просто отбелязвам, че някои неща могат да доведат до други. Чааааакай, чакай, не говорим за мисленето като цяло. Много ясно, че мисленето, разсъждението е НУЖНО, най-малкото за да сметнеш, че 2 и 2 е 4 и че когато към главата ти лети тухла е добре да се мръднеш. ===> Цитат защо мислиш дадено нещо, защо харесваш даден човек, защо обичаш да правиш дадено нещо. "защо мислиш нещо" - защото на база на наблюдение и опит си си изградил дадено мнение. "защо харесваш даден човек, защо обичаш да правиш дадено нещо" - какво ти пука? Нали в крайна сметка идеята е че харесваш този даден човек и правиш даденото нещо. Нима ще спреш да обичаш някого просто защото нямаш рационално обяснение за привързаността си? Цитат Цитат Яж, пий, сери, еби, прави там квото правиш, ритни два пъти и умри. ТОЛКОВА. Няма НИЩО отвъд това, всичко останало са алабализми, нямащи връзка с реалността. Радостно е, че си открил смисъла на живота. Жалко е, обаче, че след като не си успял да измислиш нищо особено адекватно, си решил да симплифицираш до дъно. Не мога да живея без храна, вода и ходене по нужда. Ако не еба поне веднъж в живота си, ще се затрия от генния фонд. Ако не се забавлявам по някакъв начин ще умра от скука. За сметка на това мога мога спокойно да си живея и без да знам истината за живота, Вселената и всичко останало, няма да умра ако не размишлявам на изключително задълбочени философски теми, не са ми нужни Достоевски, Кафка, Киркегор и Ницше, за да изживея един нормален човешки живот. Това опростяване е нужно, защото животът е кратък и не е хубаво да го пропиляваш с глупости. Мисълта убива действието и познанието убива копнежа. Цитат Цитат П.С. За шогуна и сепултуристите не знам, ама аз съм на 17. Само по лична карта. Айде спри с ад хомчетата, а? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 07:24 AM |