![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Ами аз лично напоследък се увлякох страшно много по Gothic метъла, макар че допреди време някак си не ми допадаше. Сега слушам това по цял ден, въпреки че на наште им писна вече.
![]() Като предишни (и все още настоящи) любими стилове мога да посоча чистото хеви, нео и т.н. пънк. ![]() Като любими групи мога да посоча много, но ще се огранича да напиша няколко, а именно: Nightwish, Rammstein, Linkin Park, Offspring, Metallica, Iron Maiden, Therion, Stratovarius, SUM 41 (отскоро), Blink 182, Nirvana и така мога да продължавам още ... В различно настроение слушам различни стилове. Но май Gothic си слушам по всяко време ![]() ![]() ![]() offtopic:Това с лошия мноо ма искефи ![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Feb 5 2003, 07:05 PM) Metanoia, само музикално неграмотен човек може да нарече меркантилните изпълнения на limp bizkit и linkin park (и сума ти други) метъл. Метълът е музика, в чиято основа са залегнали принципи, противоречащи на комерсиализма - бунтът против общоприетото, против mainstream-а и т.н. Не се опитвай да убеждаваш когото и да е, че разни лъскави групета дето не могат сами да си настроят инструментите, свирят метъл, защото това си е чиста проба гавра. И не ме интересува как наричат медиите бездарните напъни на въпросните бой-банди. Ако ги наричат метъл, то е единствено с цел да пробутат поредния комерсиален полуфабрикат на масовия слушател под формата на нещо революционно и "тежко". Метълът не може да е некадърна смесица от бездарно свирене без сола, тонове семпли и рап. Нео-то си е стил, не отричам, но на пръсти се броят нео бандите, които в действителност правят метъл. limp bizkit не са сред тях. Warior of Ice, ние с теб отдавна си имаме зъб, но дай да заровим томахавката на войната, а? С взаимно обиждане до никъде няма да стигнем. Аз бих ти казал, че само музикално неграмотен човек би могъл да слага стилови ограничения в музиката и аз като такъв го правя. Както и ти, а и много други хора. Стиловете са журналистическа измислица от самото начало, така че не ми обяснявай кое е метъл и кое не. Те и повечето стари групи пеят за да си проветряват устата ама за тях никой не прави на въпрос, нали? Лъскави, мазни хлапетии като Linkin Park (говоря за последните неща) никак не ми се нравят, само че те не се водят дори нео-метъл, а рап-метъл, с водеща дума "рап" в заглавието. Те и HIM ги водят gothic, ама да ти прилича на такова? На мен - не. Или може аз да съм глух, ама не ми мязат никак на Bauhaus по звук и текстове. Капиш, `дет му викат софиянци? ;) PEACE братя и сестри. :D -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 10:17 AM |