![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 13-September 09 Потребител N: 3561 ![]() |
Здравейте!
![]() Аз съм Моника от Благоевград =) Любимите ми групи са Blind Guardian и ManOwaR. Ханси и Ерик са просто богове. (Поради лоши обстоятелтва пропуснах и концерта на ManOwaR и този на Блайнд в Каварна.. ![]() През свободното си време излизам с приятели, рисувам, занимавам се с уеб дизайн (макар от много време да не съм барвала Photoshop-а). Преди няколко месеца си бях наумила да се уча да свиря на китара, но... си останах само с опитите. ![]() По душа съм шматка и много рядко съм сериозна :] Импулсивен човек съм и ако реша нещо независимо какво е искам да го постигна на момента. Тази година кандидатствах и след няколко дена започвам 8-ми клас ![]() Та, регистрирах се тук, защото форума ми изглежда интересен и разнообразен. =] Поздрави на всички! ![]() -------------------- Come sing along with the pirate song
Hail to the wind, hooray to the glory We're gonna fight 'til the battle's won On the raging sea |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Здравей! Добре дошла и приятно писане!
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 01:49 AM |