![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 13-September 09 Потребител N: 3562 ![]() |
Та... Здравейте! Аз съм Кристина, на цели 19 (не мога да повярвам
![]() ![]() ![]() Тъй като форумът си е предимно за музика ще започна с нея. ![]() Откакто се помня слушам метъл и рок... Просто родата ми главно това слушаше, и преспокойно мога да кажа, че съм израстнала с Metallica, Iron Maiden, W.A.S.P., Bon Jovi... За тях специално най-ярко ми се открояват спомените ![]() ![]() ![]() ![]() Иначе като цяло за мен - когато харесвам нещо го харесвам истински. В повечето случаи не обичам да споря с мнение, а с факти. Човечна съм, уважавам чуждите интереси и мнение. Не обичам да ми се бъркат в нещата, обичам сама да взимам решения. Ако сгреша - уча се от грешките си. Нищо не ми липсва, за това може и да се каже, че съм много глезена и обичам винаги да става моето и по моя начин. Имам амбиции да се занимавам с танци, но ще видим. Напоследък фотографията ми е интересна, занимавам се и с Photoshop от години. Тази година ме приеха във Велико Търново, така че съм и студентка. Мисля,че това е достатъчно, надявам се да не съм ви отегчила. Поздрави ![]() -------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:32 AM |