![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Легендарният продуцент Andy Sneap (MEGADETH, TESTAMENT, EXODUS) е приключил със смесването и мастерирането на новия албум на шведските мелодични дет метъли ARCH ENEMY. Озаглавен "The Root Of All Evil", той се очаква на 28-ми септември от Century Media Records.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Обложката на лимитираното издание, трейлър, както песента Beast Of Man на официалната MySpace страница на бандата.
Списък с песните: ARCH ENEMY – ”The Root Of All Evil”: 1. The Root Of All Evil (Intro) 2. Beast Of Man 3. The Immortal 4. Diva Satanica 5. Demonic Science 6. Bury Me An Angel 7. Dead Inside 8. Dark Insanity 9. Pilgrim 10. Demoniality (Instrumental) 11. Transmigration Macabre 12. Silverwing 13. Bridge Of Destiny Bonus tracks: 14. Bury Me An Angel (Live) 15. The Immortal (Live) 16. Bridge Of Destiny (Live) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 02:22 PM |