![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Реших да създам тема за една доста скъпа моя група, която се знае от твърде малко хора, а това е редно да се поправи. Стилът е хеви метъл, от този типичния хеви, с много приятен и отчетлив бас, с прекрасна мелодичност, с много идеи и много искрена музика. Микрофонът се поделя от мъж и жена, като през по-голямата част от времето женските вокали са доминиращи. Само че не сълзлив, изнежен глас, ами силен, леко режещ и въпреки това изключително женствен. Любимите ми неща са от по-средните албуми, от които музиката започва да става с една идея по-мелодична, но като за начало бих се опитал да ви привлека вниманието с песен точно от този период - Nemuri от албума Mugen Houyou. Изключително продуктивна банда - за 11 години имат девет издадени студийни албума. Другото интересно нещо около Onmyouza e външният им вид. Когато стане въпрос за имидж на японска банда, надали има граници на екстравагантността, които да не са преминати вече многократно. Onmyouza не се и опитват да направят това, макар в очите на повечето хора биха изглеждали доста помпозно. Групата е леко встрани от visual kei образа като излизат на сцената в традиционно японско облекло - кимона. Такива са и всичките им фотосесии - цък, щрак, клик, още цък, и още цък, цък, цък.
Непосредственият повод за създаването на темата е лийкването на новия им албум, който би трябвало в момента да можете да намерите навсякъде. В интерес на истината, миналогодишната им творба не ме впечатли особено, но тази година определено са се върнали във форма. Дерзайте. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Добър е, казваш? Отдавна не съм си ги пускала, главно защото нещата след "Mugen Houyou" започнаха да еднаквеят доста сериозно. Двата последни албума пък не ме впечатлиха с нищо, което не би трябвало да е така, след като говорим за група, която харесвам в немалка степен.
Свалям "Kongo Kyubi", пък да видим... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 06:21 PM |