![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Шведските прогресари EVERGREY подновиха концертната си дейност след неуспешния край на предварително заплануваното си турне. Според графика, изложен в официалния сайт, Tom Englund и компания ще свирят в София на 19-ти септември. Все още няма подробна информация относно организационните подробности около концерта.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Така.
Най-трагичните подгряващи, които съм чувал. НАЙ. Просто по едно време ми идеше да си вкарам седалката в главата, че и на другите окол' мен, за да ги спася. Каосуейв или каквото бях бяха УЖАСЯВАЩИ. Просто бях в потрес и продължавам да съм. Крематъри...окей. Стоях за 5-6 песни долу на 1-2 ред, но после просто ми писна. Хубава група, хубави неща имат и им харесвам песни, но просто ми дойдоха еднотипни прекалено по едно време. Иначе звукът при тях беше супер, няма какво да си говорим. А след тоя дивен саундчек звукът на Евър беше ЛАЙНО. Наистина, аз бях на 50 сантима от оградата и по едно време нито чувах Том какво говори преди песните, нито чувах нещо от песните /първата 1-2/ освен джъга-джъга-джъга-ччшшшшш-дуфф-дуф-тъмтъръърърм. Нямам никаква шибана идея какво направиха със звука, но поне го пооправиха. И ПАК беше на светлинни години от Крематъри преди тях. Сетлиста...окей. 3-4 от Торн изсвириха, който не ми е любим никак, но се получиха добре. Много се накефих, че изсвириха Мастърплана и Рекриейшъна /<3/, но ми липсваше The great deceiver. Ambassador също ако бяха изсвирили щях да се попилея, хъхъ, но стига мрънканици. Но нещо липсваше като емоция в този концерт, колкото и да бе добър. Първият ми беше много по-емоционален и ъм...душевен. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 07:10 AM |