![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Шведските прогресари EVERGREY подновиха концертната си дейност след неуспешния край на предварително заплануваното си турне. Според графика, изложен в официалния сайт, Tom Englund и компания ще свирят в София на 19-ти септември. Все още няма подробна информация относно организационните подробности около концерта.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
Още не мога да си наместя мислите, след този концерт.
Crematory абсолютно перфектни, сценично поведение, контакт с публика, перфектен сетлист и доволни от малкото, но качествена публика. Въобще успяха да ми откъснат главата с гръбначния стълб. Жестоко се представиха и не напоследно място..АДСКИТЕ хора!!!....Не очаквах да са такива хора. Както каза Felix : Ние нямаме фенове имаме приятели. Чест е за мен да имам такива приятели Evergrey свириха здраво и мисля, че страховете им в началото се изпариха. За съжаление отвратителното отношение на Tom, ме накара просто да ги зачеркна от всички списъци. Определено не бих дори си пуснала да слушам Evergrey вкъщи, тоя човек уби всичко. Но като цяло се справих отлично и мисля,че и феновете им останаха доволни. -------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 07:03 AM |