![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Не, не правя темата за да покажа колко съм оупънмайндид. Мерси.
![]() (към евентуални такива подмятания) ---------------------------------------- Имаше известни недоволства при темата ми за Нирвана, но пък все си мисля, че подфорумът ВСЕ ОЩЕ е Metal / Rock/ Hardcore/ Gothic/ Industrial. Та, има ли фенове на за мен най-талантливите представители в грънджа, които според мен си имат и своите доста близко граничещи с метъла моменти ( "Them bones" ???)? Най-добри ли са от "Сиатълската четворка" според вас, кои са любимите ви техни песни, албум-фаворит? "Dirt". Sittin' on an angry chair... Angry walls that steal the air... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Не бих казал. Жулните са на подобаващо добро ниво, но баладичните парчета издишат малко, заради отколешните забежки на Джери Кантрел към комерса. Напомнят на неговите солови албуми, а това не е хубаво. Може би само Your Decision е достатъчно добро.
Но когато са добри, са добри. All Secrets Known, Check My Brain, Last of My Kind, A Looking In View, Lesson Learned са все класни песни, напомнящи златните им години. И Уилям ДюВал наистина има нужда от повече време сам на вокалите, без поддръжката на Кантрел, както в Last of My Kind, която е изтрещяла лудница и той сам я прави такава. Гласа му напомня на Мейнард, а Туул-влиянията в точно тая песен са отявлени, но недразнещи. Резачка е. Общо взето и аз съм доста доволен от албума. Ако тръгнем да пишем ревю, ще задълбаем повече... П.С: Съжалявам, но не мога да се съглася с твърдението, че липсата на Стейли е неосезаема. Просто разликата е от земята до небето. Не е гавра с паметта му, далеч не е и лошо новото... но не е Стейли. ![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 02:49 AM |