![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Факт, най-неподходящото място за такава тема е, но все пак може да има някакви почитатели.
Какво мислите за Мишо Шамара, Слим, Спенс, Wosh, разните Сенсейове и т.н.? Въобще срам ли трябва да ни е от това явление или не напълно? Хората от Гетото - Улиците на града, поздрав ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 16-September 09 Град: Варна Потребител N: 3567 ![]() |
Незнам, ама откакто рапа и чалгата почнаха да се сливат нещо не ме кефи. То и преди не ме кефеше, щото едните или пеят само за п..тки и е..не или само за коли и пари... пък народа се чуди откъде 2 кинта за хляб да си намери... нещо не се връзва.
Всичко ми е една голяяяяяма бузъ ![]() Дред... той 50 стинки беше на мода преди 5-6 години е ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:22 AM |