![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Мъжете с бирени коремчета, космати гърди и рошави коси могат да си отдъхнат. Данните от ново проучване показват, че жените предпочитат именно тях, а не т.нар. метросексуални представители на силния пол.
Според анкетата, направена по поръчка на производителите на сладоледите "Lion Bar", 80 процента от дамите вече не намират за привлекателни слабите и стройни мъже с женствен вид. Оказва се, че представителките на нежния пол попадат по-лесно в плен на истински мъже от типа на Даниъл Крейг, познат с ролята на Джеймс Бонд. Резултатите от допитването, обхванало 5000 жени, показват, че само една на всеки пет анкетирани предпочита метросексуалните мъже. Друга добра новина за представителите на силния пол е, че много от жените нямат нищо против дъха на техните партньори да мирише на бира. Дамите освен това не се притесняват от увисналите мъжки гърди, нито от неприятната миризма, която понякога се носи от телата на половинките им. ![]() ------------ Сега от диетите за отслабване, ше мина на диети за надебеляване, че отново не се вписвам - МУХАХА! -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
^Нормалното тяло е това, което има два крака и две ръце...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:19 AM |