![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Ами не може без тема за тази велика група, още повече след снощната касапница, на която ни подложиха!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Абе верно, че аз съм доста чувствителен на тази тема, но снеъра ми звучи покъртително зле.
Като изключим това, нищо не ми прави лошо впечатление, даже вече има моменти, дето да ме изкефят. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Абе верно, че аз съм доста чувствителен на тази тема, но снеъра ми звучи покъртително зле. Не бих казал, че съм разбирач на стила, но подобен саунд на снера си е съвсем на място предвид маниера на свирене и цялостните композиции. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 10:12 PM |