![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Вчера на официалния сайт на Paul Di'Anno се появи и датата 25-ти септември като евентуален концерт в България на бившия вокалист на IRON MAIDEN. Като място за концерта е посочен столичният клуб Blue Box. Потвърждение от промоутър засега липсва.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Много качествено интервю, няма що.
"Помня, че четох някъде, че имаш група и жена във всяка държава. Ооо жени.. приключих с жененето човече. Сега имам само бивши жени Ха-ха-ха. Жените ми струват много пари. Курвите все пак са нещо хубаво Ха-ха-ха. Опа извинявай! Всъщност си имам гадже в къщи. Тя е певица на боса нова. Сега нека се върнем към групите. Да, подбирам много местни групи защото, ако водя групата си от Бразилия това ще струва на всички ни по-скъпо, а и те не са свободни постоянно. Сега съм с най-младата си италианска група. Представи ги. Кои са те? Те са Children of The Damned. Матео на бас китара е ето там. Вдигни си ръката бе кучко!!!... Дебелакът до него е Карлос, той е китарист от телевизионно шоу Ха-ха-ха. Джанлука на барабани и Микеле на китара. Те всичките са гейове Ха-ха-ха. Шегувам се разбира се. Те са супер Не започнах темата за жените ти случайно. Бил си женен за българка? Да!. Тя вероятно е някъде тук, но не иска да ме види! Незнам защо е толкова сърдита. Искам посто да й кажа ”Здравей!... Как си?...Как я караш!.” Да й дам букет и да я поздравя.. нищо повече. Тя какво си мисли, че искам? Определено неискам да я чукам вече. ”Бях там ... и съм го правил вече”. И да си призная не беше толкова хубаво Ха-ха-ха." Ами, честно казано не ми е минало през ум, че може да ме търси за това, понеже не съм допускала, че още го може. А пък по повод това, че от сцената се говори едно ("Диана, ти си прекрасна, скъпа"), а зад кулисите се сипе помия, на каквато съм се наслушала от Ди'ано - не съм изненадана, но не е и нещо, с което бих свикнала. Не мисля, че и читателите го заслужават. ![]() P.S. В интерес на обективната истина - не жените, а наркотиците са му коствали състоянието на Пол. Ами че той нямаше пари да подаде молба за развод, за да си намери друга...хм, жена... Лий Харт ми е носил храна, понеже Пол отново е профукал всичко за кокаин и алкохол; айде да не вадим кирливи ризи... -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 10:10 PM |