![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Вчера на официалния сайт на Paul Di'Anno се появи и датата 25-ти септември като евентуален концерт в България на бившия вокалист на IRON MAIDEN. Като място за концерта е посочен столичният клуб Blue Box. Потвърждение от промоутър засега липсва.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
^^ Дай му на народа подобни КАЧЕСТВЕНИ интервюта и "Цената на истината".
За образованието, приличието и подобни ЦЕННОСТИ на кого ли вече му пука. Само че, ако интелигентността за Вас все пак е някаква ценност, уважаема госпожице (макар да не я притежавате), добре е да се научите да се изразявате. "Впечатление на (интелигентен човек)", не "впечатление за". "Правиш ми впечатление за добър човек" казват на село. П.П. Ако Ви харесват екземпляри, за които жените са "к**ви" и чиято "мъжественост" се опира на жалки подмятания относно евентуалния им интимен живот, стойте си на село. Аз казах достатъчно, преди наистина да ми се наложи да се отправя към обиталището на т.нар. долница - тоалетната, където да се облекча от толкова "качество". -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 10:10 PM |