![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Вчера на официалния сайт на Paul Di'Anno се появи и датата 25-ти септември като евентуален концерт в България на бившия вокалист на IRON MAIDEN. Като място за концерта е посочен столичният клуб Blue Box. Потвърждение от промоутър засега липсва.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
Аз поне не прадирам с нещо, за да покажа уж колко съм интелигентна. Да, и както се вижда не уча Бълграска фиология, моята специалност е в съвсем в друга насока.
Явно Вие, по-добре знаете как се изразяват по селата. Прави ми впечатление (като човек не притежаващ интелигентост), че доста малко хора, Ви уважават. Защо ли? -------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 10:17 PM |