![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Noviqt album na HATEBREED The Rise Of Brutality ve4e mojete da namerite v neta na adres:
http://free.techno-link.com/gen4o/hXc/Hate...vance-2003-iTS/ Reza4ka... kakto vinagi. Super qk album, naistina si zaslujava da go 4uete!!! ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Every lasting scar ми попада директно в топ 3 на Хейтбрийд песни. НЯМА ТАКЪВ ПРИПЕВ!
![]() слагам си я в плейъра и отивам да газя из градския транспорт. албумът ми легна на сърцето. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Every lasting scar ми попада директно в топ 3 на Хейтбрийд песни. НЯМА ТАКЪВ ПРИПЕВ! ![]() Да. Именно. ![]() Това плюс "Become the Fuse", "In Ashes They Shall Reap" и "No Halos For the Heartless" ме разбива. А тая банда не го е правила от ... 7 години ![]() А само на мен ли ми прави впечатление как навсякъде пишат как това е поредния безкомпромисен Hatebreed и незнам си кво клишета, а албумът всъщност е първият им по-различен от "Perseverence" насам? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 04:48 AM |