![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Тук викам да споделим целите, които гоним и също така отделните, романтични мечти. Естествено да правим разликата между тия две неща.
Вие сте. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Една от мечтите ми е да спрегна бойна фрегата от 18 век, максимално копие на тези от онази епоха. Също така каютите ще бъдат последен писък на модата, но това ще бъде сърчицето на корабчето ми, отвън ще е зловещо-красиво.
С него ще ида към местенцето, което Blashyrkh спомена, да поизучим Перу, Чили със собствени очи. А и си имам план за погребението ми, ма той ще бъде, не е просто мечта ;р ^^ Ъъъ, секса не е ли такова като яденето. Като да мечтаеш да хапнеш пица или спагети. Както и да е... Пък за целите, вие ги покрихте. Финансова стабилност и един готин животец с една готина дама до мен, с която да споделяме еднакви уникални моменти. А, да.. и една красива дъщеря, също като жена ми ;р Ако първото е дъщеря, само едно дете, ако е син, ше има второ и трето, зависи ;р -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ако първото е дъщеря, само едно дете, ако е син, ше има второ и трето, зависи ;р Странно. Повечето хора искат точно обратното. Син, наследник, който да продължи рода и да запази фамилното име живо. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:03 PM |