![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Я да ви видим сега до къде се простират знанията и фантазиите ви...
Ще е хубаво да драсвате и по едно/две изречения защо сте дали съответния отговор. ![]() М/у другото под "по-развита цивилизация, живяла на Земята преди нас" разбирам теориите на Е. Блавасткая за анлантите и лемурийците. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 13-September 09 Потребител N: 3561 ![]() |
Доста странно - точно днес в час по Музика (госпожата обича да се прави на философ.. и обикновено часовете май май ще ни минават в някакви дискусии.. ) обсъждахме тази тема.
Аз, както и повечето съученици сме на мнение, че хората сме произлезли " От по-развита цивилизация, живяла на Земята преди нас". Обсъждахме най-вече египетските пирамиди, както и множеството рисунки, които са останали. По мое мнение лично ако е имало такава цивилизация, то тя се е постарала да унищожи почти всички доказателства за съществуването си, за да нямаме никаква ръзка с нея. Аз лично обаче не изключвам и варианта някаква по-висша раса да ни е създала просто като някакво си експериментче. И ако това е така то "висшите" могат както бързо са ни създали така и бързо да ни утрепъосат всички. Но това, което е най-глупаво за мен е, че човешкото развитие не върви нагоре, а сякаш надолу и ние всеки ден унищожаваме по всевъзможни начини земята. Много съученици въобще не смятат, че съществува друг интелект, но аз съм 100% убедена. Преди няколко дни гледах на Венетка предаването по НОВА за Баба Ванга, където излъчваха някакъв разговор на нея с мъртво момче, което се е появило под формата на призрак (или незнам.. под някаква форма се е явило.. може да е било и само глас) при нея и й казва "Родителите ми не желаеха да ми купят колело, аз цяла година им се молих" и майката на момчето се разплаква "Той наистина искаше колело." Това поне ме успокои, че ако дедна няма да виждам само някаква празнота (туй определено ми е болната тема.. ) ![]() ![]() Та аз засега на това си вервам, не отричам и теорията на Дарвин за маймуните, но на мен лично другото ми се струва по-правоподобно с оглед на всички доказателства останали от миналото .. Все пак на всеки е ясно, че пирамидите (както и повечето от културните/историческите факти останали от дрееееееевните племена ) не може да са дело на човешка ръка. -------------------- Come sing along with the pirate song
Hail to the wind, hooray to the glory We're gonna fight 'til the battle's won On the raging sea |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Аз лично обаче не изключвам и варианта някаква по-висша раса да ни е създала просто като някакво си експериментче. Аха, и ние сме рожби на Ксел'Нага... ![]() Все пак на всеки е ясно, че пирамидите (както и повечето от културните/историческите факти останали от дрееееееевните племена) не може да са дело на човешка ръка. Напротив, тъкмо за обратното има свидетелства. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 01:05 AM |