![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 1-May 04 Потребител N: 473 ![]() |
Пичове ли са или не!!!!!
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Расизмът е нещо напълно нормално(Защо? - ще попитате вие!). В пигментацията на човешката кожа няма нищо либерално(даже и към либерално устроените натури), а добре знаем за различията, в културно-битов план, между отделните раси!(?) Погледнете, какво стана с индианците? - Те сега представляват резерватен добитък и биват използвани(като атракция) за печелене на гнусни американски долари; Погледнете японската и китайската култура(въпреки, че първоспоменатата страна се разви икономически повече от другата) и ми кажете, че различията между отделните раси се ограничават до някакав си цвят на кожата(???); Обърнете внимание на нашата история и на петвековния тиранин, на неговата омраза към християнската рая и на привилегированото му отношение към татарите и особено към черкезите; Да споменавам ли за негрите и "любовта", която царува между афроамериканците(които все още живеят в крайните квартали(гета) на големите градове като Ню Йорк) и белите в САЩ!
Не съм привърженик на расизма, но няма как да отрека, че колкото и да се опитвам да мисля либерално, не мога да измисля начин, по който различията между расите да се преодолеят в такава степен, та не само разни бели мацки да се съвокупляват с черни жребци заради големите им членове(то понякога същите тия бели мацки и с магарета сигурно го правят), не просто белите момчета да се присламчват към черните пантери, защото(разбираш ли) са ЛЕСНИ, най-накрая, не някакви компании от богаташи да си избират шут-президент с друг цвят на кожата, защото днес така е по-модерно(ЕКСТРАВАГАНТНО), а в степен да можем да общуваме НОРМАЛНО, и под нормално нямам предвид да се страхува белия да се пошегува с другорасовия си приятел, защото тоя последния ще се засегне - това не е нормално общуване. "Нормално" е ако споменеш думата черен(цвят), циганин(етнос) и пр. веднага да те обявят за националист(Което не е лошо,ама явно е, щом се нарежда в тая редица???), рецидивист и расист, а аз питам НОРМАЛНО ЛИ Е? - Ако е, то тогава ще ми се наложи да приема расизма, защото с "нормални" проблеми всеки човек би се справил по един "НОРМАЛЕН" начин, нали?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 06:57 AM |