![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Факт, най-неподходящото място за такава тема е, но все пак може да има някакви почитатели.
Какво мислите за Мишо Шамара, Слим, Спенс, Wosh, разните Сенсейове и т.н.? Въобще срам ли трябва да ни е от това явление или не напълно? Хората от Гетото - Улиците на града, поздрав ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Ех как не съм видяла тази темичка по-рано, да кажа, че ме кефи, вие да ме напсувате и аз да се скри засрамена да си слушам Сенсей.
Окей представи си ме така на брега на морето с бира в ръка... Да де, ама не става точно така. Смешно или не, рапът в БГ успява да влезе в културата и начина на живот. Да ги изгради? Слаба работа, но си има точните неща, на точните места казани. Конкретизира се, без овъртане, кефи. И понеже, моя милост, покрай 'метъли' и какви ли не, е израстнала и покрай 'рапота', си има нещо към БГ рапа и си го обича. Не всичко, не винаги, но извинявайте... колко дни съм си пила кафето на работа сутрин под звуците на Що не Спа БЕ!? (Sensei + DJ Darkstep ). И големи абсурди има в тоя жанр. Но в кой няма? Е добре де, тук са с кофа да ги ринеш. И все пак... -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:08 AM |