fuck you: setete se sami kvo se opitvam da kaja s tazi emotika

!Specialno zaradi vsichki vi,moi liobimi sunarodnici,si napravih reg v toq forum,poneje slychaino se natuknah na tazi tema.Znachi sega,kato si nqmate nikva predstava za Бранник i za kvoto i da bilo svurzano s taq tema,ne govorete.Tyk vsichki ste .... narkomancheta,podlogi na drygi durjavi,koito se opitvat da se pravqt na interesni s glypavite si izkazvaniq pod formata na suveti i presmivaniq,e mojete da pozdravite maika si ot moe ime,tq znai koi sum i s koi sum

!Da az sum na 15 godini,obache za tvoe svedenie qvno sum po obrazovan i zapoznat s teq neshta,BOOt,povqrvai mi chel sum DOSTA arhivi i ako iskash moje da probvash da me oborish,shtom mislish che si po zapoznata,ot ligavite si ychebnicheta po istoriq,koito ili tolkova si prochela,ili e bilo naistina otdavna

Taka 1.Momcheto se sumnqvam da se redeshe na opashka golichak,pred nqkoq gazova kamera,ama sum sig che mn filmi si gledala,a nishto ne si prochela,zashtoto Furer-a e idval na lichno poseshtenie v BG i se e imal dosta s Boris,bile sme edni ot purvite i nai-yvajavanite suiyznici na Raiha,ima li sme specialni organizacii za mladeshta-nacionalisticheski,preklanqshti se na rodinata ne na raiha,imali sme ne malka chast ot shtyrmvaci v SS i sa bile btw nai-privilegirovanite sred vsichki zashtoto sa imali pravoto da si promenqt yniformata smenqiki cherepa na SS s Luv,smenqli sa pagonite si,nosili sa bulgarskite si chinove i vsqkakvi spored mene dori ychydvashti neshta,Hitler e smqtal BG za velik suyiznik,ako ne vqrvash razrovi se i shte se obedish! i 2.max.666-rqzan priqteliy,stranata ni ima nyjda tochno ot takiva hora,patrioti,kolkoto i mrusno da ti zvychi taq dyma na tyrskiq,mrusen,prazen,mozuk... i sega da kaja moeto mnenie kvo e,makar da nqma da ima nikva polza ot nego za horata kato vas .... Da si nazi ne e bulgarsko,da budem nacionalisti,da budem bulgari!
(iskrenno se izvinqvam che pisha na latinica,no prosto pc-to ne mi ostavq dryga vuzmojnost)