![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Не знам какво да напиша като първо мнение. Всичко, което ви хрумне по въпроса и има полза от него, е добре дошло. Много моля, тийнски изцепки не ми се четат. Темата е сериозна, не искам да чета тук в писмен вариант тарикатски обяснения кой къде коя клецал или някакъв еквивалент на идиотски кикот в шепата.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Това за зле поднесената информация го знам и аз. Зъбите окей, ами с венерическите болести какво правим? Това в гащите ни не е изложено на показ, а някои никога не го и виждат на достатъчно силна светлина.
А другото, което е много притеснително - то не е само едно де. Първо - за да си болен от "такава" болест, задължително водиш разюздан полов живот. Второ - общественото мнение, което е резултат от абсолютна неинформираност какво представлява това. И третото - мисленето "на мен това не може да ми се случи". Хайде да дам личен пример със себе си. Без реално водене на полов живот вече съм лекувала повърхностни кондиломи и в момента лекувам гъбички. Да започна с второто. Гъбчките, които причиняват тези инфекции - основно Кандида Албиканс живеят в организма ни наред с други организми; при по-слаб имунитет се развихрят; НО се смятат за полово предавани и всеки, който не е медицински персонал, те гледа накриво, като чуе да споменаваш, че имаш такива. Трябва да се ходи при правилната гинеколожка, защото едната е клюкарка, "полови" лекарствени препарати трябва да се купуват от друга аптека, а не от кварталната - пак заради клюки. Не можеш да спазваш диетата, която се иска за лечението, защото родителите ти не трябв да разбират, не можеш да спазваш други "почистващи" навици, освен отделно пране и то само на бельото - хавлии, дрехи и спално бельо се перат общо; не можеш да си гладиш бельото заради неудобни въпроси. Ако си зависим финансово от родителите си, става мазало - не можеш да си купиш лекарствата. А най-забавното е, че, както се изразява една приятелка, която от 5 години лекува всякакви възможни полови инфекции, а е само с един партньор - гъбички може да лепнеш и от ароматизирана тоалетна хартия. А да, освен страшните заболявания като сифилис, СПИН и подобните, има и по-"неопасни", на които пък съвсем не се обръща внимание - като моето примерно. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 11:55 AM |