![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 75 Регистриран: 3-July 06 Потребител N: 1428 ![]() |
кажете кво мислите за тая групи4ка ...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Тия са по-добри! Цитат Някой умен човек, не помня кой, беше казал, че когато патриотизмът и национализмът изчезнат от лицето на земята, тогава хората ще бъдат щастливи (цитирам свободно). И аз много вярвам в това, стига да не се преекспонира или слага в грешен контекст. Комунист! И горд с т'ва! И с т'ва. Червените идеи са яки, червените хора са тези, които им създават лошия имидж. Но виж - кафявите идеи, откъдето и да ги погледнеш си остават бая кафяви... лайнеят бая и са лайняли винаги... бая. Не ме разбирайте погрешно, не съм за масовото крадене и репресиране от '44 нататък, ама то това не е комунизъм, то на това му се вика "човещинка" - в България няма и никога няма да има истински комунисти. Както и анархисти. Скинари? ПФААХАХхАхХАХАХа... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 02:29 AM |