![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 75 Регистриран: 3-July 06 Потребител N: 1428 ![]() |
кажете кво мислите за тая групи4ка ...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
И малкото, които останат идеалисти, след това умират - често - бавно и мъчително (по ред начини) и още по-често - преди да са чукнали трийсетака.
Мислиш ли, че не знам? А мислиш ли, че трябва да е така? Иначе, системата на директни отговори: -глупак съм -винаги икономическата система се бута в носовете при спор, защото се счита за по-важна за развитието на модерната цивилизация. Може и да е така. Но както има култ към "техническото изпълнение" (един вид), зададен в Англия още от 1600-и-незнамсикоя, така има и култ към ИДЕЯТА, като основата на всичко и като това, което е над всичко, включително и икономическото развитие. -а и аз вече не съм идеалист - циник, позиращ като идеалист с леко меланхолични поведенчески деформации съм аз. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 10:50 AM |