![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
ВЕЛИКООООООООООООООООООООООО! ВСЕКИ КОЙТО ГО ПРОПУСНА... ГУБИ АДСКИ МНОГО... СЕГА ДОРИ НЕ МОГА ДА КАЖА... АБЕ ВЕЛИКО
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
И аз ще кажа две думи за концерта!
Като цяло ми хареса, въпреки че не съм кой знае какъв фен на Джудас. Абе яко си беше. Изказвания от сорта на "Щях да заспя, много скучно беше" и т.н. са много глупави. Като ви е било скучно и не ви кефи групата, какво търсите там. Аз лично отивам с нагласата да се забавлявам, да слушам яка музика, дори и да не е от най-любимите ми и да пометам косите. Не е нужно да се правиш на железен и да разправяш колко тъпо ти било, и да покажеш какъв блекар си и т.н. П.П. Между другуто съм добавил някои неща на дата.бг. Преди ви бях обещал концерт на Сатирикон, но на евро.нет нещата много куцат с мястото и рядко го увеличават. Качил съм по-голямата част от концерта, но като кача целия ще да ви кажа. ![]() download video files -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th September 2025 - 06:50 PM |