![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Как може да няма тема за тези гении? Няма толкова философска музика, няма такива прогесарски моменти - няма такъв вокалист!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Сигурен съм че всички ще се нахвърлят срещу мен,но аз за пореден път ще си защитя моите момчета.
![]() Първо - определено не мисля, че някога са се издънвали. Просто са прекалено сложни и неразбрани - един BE и дори Scarsick за мен са изключително силни албуми. Да в последния преобладават странните експерименти, но те просто се получават. Не може да се отрече че Disco Queen например се е получила уникално. Второ - относно новите песни: не съм разочарован. Песните ми харесват чак след 5-то слушане, но ми харесват. Групата звучи сурово и странно - почти Grundge, но отново звучи добре и дори този, така мразен от мен стил, им подхожда. Това е лично мое мнение! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:52 AM |