![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Според официалния сайт на AMORPHIS, групата ще посети отново България на 30 октомври 2009 г. За място е посочен клуб "Blue Box" в София. Първото гостуване на групата бе през ноември 2007 г. в рамките на "20 Years Nuclear Blast Fest", който събра на една сцена финландците с AGATHODAIMON, BENEDICTION и EDGUY.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Аз пък Amoral хич не ги тача, но момчетата се справиха уж. Смятах, че Ари ще го кара само на визия, но пък не е и като да не може да пее - наистина не им пасва на стила, обаче. Явно не е от впечатлението след единственото преслушаване, което ударих на албума, знам ли. Както и да е, изпълниха си програмата, а и ги посрещнахме достойно.
Отлични Before The Dawn - забиха едни от най-любимите ми парчета въобще! Групата е много ценна за мен, без инак да е нещо уникално. Страхотно изпълнени "Morning Sun", "My Darkness", "Dying Sun", чуден завършек с "Deadsong". Доказаха ми и на дело, че привличането хич не е без солидни причини. Добър баланс между чистите вокали на Lars и изродското дране на Tuomas, също така! ![]() Колкото до Amorphis - Ч.У.Д.О.В.И.Щ.Н.И. Знаем си ги още от първата среща тук, но тазвечершният концерт просто помете миналия в съзнанието ми откъм изпълнение. Съгласна съм, че въобще не бяха за Блу Бокса - ръчкахме се здравата с разни хора, преди пердето ми да падне тотално и въобще да спре да ме е грижа за каквото и да било. Задухът също граничеше с нетърпимото... Същото ни чака и на Moonspell, така че тепърва ще се оплаквам. Важното е, че още от самото интро + "Silver Bride" заявиха съвсем ясно, че са ни подготвили страхотно изживяване - отдавна не съм се съсипвала чак до такава степен на концерт, впрочем. Публиката откликна подобаващо с вече заучените текстове от новата тава, за реакцията на класиките да не говорим! Но да, Amorphis са си заслужено тачени тук и показаха на няколко пъти, че го оценяват дълбоко. Сетлистът ми пасна абсолютно точно - любимата "Towards And Against", "Alone", "My Kantele", "House Of Sleep", "Sky Is Mine", "The Smoke", "Silent Waters"... Дори "Majestic Beast", която някак не усетих както трябва в самия "Skyforger" си е нещо различно на живо. Още по-малко подозирах, че ще чуем красивата "From The Heaven Of My Heart" няколко часа след като постнах текста в друга тема тук - изключително приятна изненада, доколкото знам не са я свирили въобще в рамките на турнето. Уникално сценично присъствие, а Томи си е рядко магнетична фигура с неземен глас и поведение. Такива групи си заслужават уважението до гроб, специално Amorphis са сред най-класните. Искам пак!!!! ![]() ![]() edit: Браво и за естествената реакция, докато нагласяха микрофона един-два-три пъти - редица други вокалисти биха реагирали далеч по-грубо, Томи просто си е душа и половина. ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 03:58 PM |