![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
![]() След един бърз сърч установих, че няма тема за тази уникална група от Щатите. :] Използвайки елементи на дет/грайнд и хардкор, това ги нарежда сред най-любимите ми екстрени групи. Ако някой не ги е слушал, още не е късно късно да поправи тази огромна грешка. Любим албум не мога да кажа, но "Killing On Adrenaline" може да ви пробие дупка в главата. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Infatuation With Malevolence адски много ми харесва, както и новият албум.
![]() Виждам, че не е един човек е похвалил Destroy The Opposition, така, че ще го слушам. Всъщност мисля да преслушам всичко тяхно. Не виждам смисъл обаче да ги определят като дет кор. Това, че са вдъхновили купища банди не значи, че и те самите го свирят. В албумите им откривам невероятен хардкор ритъм от който ми избиват чевийте, но не и мелодик вокали напримерно, или там с това което се отличава деткорът. Модерен брутален дет може, но не и деткор -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:23 AM |