![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ясно е какво ви питам. Замислих се, защото напоследък се видя колко всъщност истински приятели имам. Цифром и словом трима
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 15-November 08 Потребител N: 3104 ![]() |
Представете си следната ситуация: вие и най-добрият ви приятел (този на когото бихте поверили живота си и т.н.) си вървите по улицата. Изведнъж от някъде изкачат някакви типове опират ви пистолетите в главите и казват "Само единият ще остане жив. Изберете кой.". Искате да ми кажете, че в този момент и двамата бихте се жертвали един за друг? Честно казано не вярвам на това. Най-малкото това си е чист инстинкт за самосъхранение. Някой ще кажат, че съм егоистка, но това е грозната истина. Никой, никой освен може би родителите няма да се жертва за вас! Думи много.. действия никакви
![]() -------------------- Гневът е краткотрайно безумство!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:35 AM |