![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
![]() След един бърз сърч установих, че няма тема за тази уникална група от Щатите. :] Използвайки елементи на дет/грайнд и хардкор, това ги нарежда сред най-любимите ми екстрени групи. Ако някой не ги е слушал, още не е късно късно да поправи тази огромна грешка. Любим албум не мога да кажа, но "Killing On Adrenaline" може да ви пробие дупка в главата. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Никога не съм ги наричал слам.
Освен ако един от двамата не е в грешка. А за ПроРокуването... Пепел ти на езика. Дори винаги съм се чудел, ако ги нарекат просто дет, от незнаене какъв дет да ги нарекат. Честно казано, когато мечтая за деткор, си мечтая за такъв деткор като техния, а не като някои споменати по-горе банди, без да ми пука какво бихте прочели по въпроса. По темата - на мен също любим ми е Destroy the Opposition. В цялата им схема всичко е общо взето едно и също, но каквото правят, сякаш най ми харесва как го правят в този албум. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:35 AM |