![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 20-June 04 Потребител N: 530 ![]() |
Здрасти, регистрирах се тука щото от дълго време съм изгубил контакт с метълите в България. Това почва да ме дразни, защото вече изпуснах един-два концерта само защото нямаше кой да ми каже...
Твоя смерт ме знае като Nerdboy от един друг форум. Слушам всякакви видове метъл и не мога да понасям "модерните" стилове като nu-crap, fag-gothic и т.н. Трудно ми е да изброявам любими групи, но все пак ще спомена Mercyful Fate, King Diamond, Darkthrone, Motorhead, Venom. Наздраве! ![]() -------------------- Inside this hazy world of dreams I've never known
I've seen the wrath come down and turn mankind to stone |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Look out! Beware!
When the full moon's high n'bright In every way I'm there In every shadow in the night Coz I'm evil in league with satan Evil in league with satan -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 12:05 PM |