![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Какво ще кажете? Май са се опитали този път да не звучат толкова тотално като Pantera и за тва са вкарали малко Killswitch Engage елементи. Което си е опит да избягат от едно клише, като вкарат още клишета. Но пък резултатът май е доста як, щото квото и да е, не мога да спра да го слушам нещо тоя албум. "Ouroboros Rising" мммм
![]() П.С. Да, да споко, знам - "Slaughter in the Vatican"... ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Открих ги с предния албум, който доста ми хареса. По принцип съм доста бос в подобните стилове, затова няма да се правя, че нещо разбирам. Новият също ме изкефи - има си го този груувинес, който ме радва и в Lamb of God, динамичен е, южняшки е и има известна доза сериозност. Общо взето точно това, което търся, когато ми се прислуша нещо такова. Така че ще се слуша. А че си имат Pantera-та, е ясно, и вокалистът май се кефи предостатъчно на късния Hetfield, ама това е неизбежно.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 03:21 PM |