![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Хора, имам пет думи за вас: Blackie Lawless притежава задниците ви!!!
![]() Намерих отделни теми за няколко албума на бандата, намерих теми за концертите им, тема за самата банда обаче липсва. Тия дни направих "грешката" да си пусна леко позабравения (светотатство) "The Last Command" и се отприщи адът. Не се бях сещал отдавна за песни като "Widowmaker", "Wild Child", "Cries in the Night", "Blind in Texas", заглавното "The Last Command"... Абе, шибана секта!!! Толкова силни песни, с толкова много живот и толкова много характер в тях. После 'зeми тия ми ти "The Headless Children" и отидох да се избърша... ![]() Между другото, не ми идва в момента на ум друга класическа банда, която така да ни смачка с последното си творение. Докато повечето легенди или почиват на стари лаври, или издават просто добри албуми, с които да радват верните си фенове, Blackie избълва ребротрошачка като "Dominator" преди две години. В който има просто първокласни песни, които бих наредил съвсем спокойно до големите хитове на W.A.S.P. - "Take Me Up", "Heaven's Hung In Black" ( ![]() ![]() Не вярвам кой знае колко много да се пише в тази тема, но трябваше да я пусна прсто. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 15-November 09 Потребител N: 3634 ![]() |
Наближава датата за концерта на W.A.S.P. ( 17.11.09 г.). Вярно е, че според сет-листите, които прегледах, от изминалите дати от турнето им не включват (според мен) много от добрите им песни. Въпреки всичко смятам, че ще ми хареса, защото, въпреки че не за първи път са у нас, за мен този концерт е нещо велико! Очаквам мнения от тези, които вече са посетили техни концерти (в България и в чужбина). Интересно ми е какво да очаквам от W.A.S.P. на живо. Все пак различно е да гледаш записи от концерти и да чуеш мнения от очевидци.
Останаха ми и два излишни билета. Предлагам ги на номинална стойност, разбира се. Ако се интересувате - svarog1@abv.bg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 01:26 AM |