![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Концерт-трибют към починалия от рак музикален гений Chuck Schuldiner ще се проведе ма 13 декември в столичния клуб The Box. Участие ще вземат утвърдените родни банди STRUCTURE OF MIND, WARTIME, HYPERBOREA, SYMBOLIC и EUFOBIA, които овен че ще забият авторски песни, ще почетат и паметта на Chuck, свирейки кавъри на DEATH. Организаторите обещават размазваща вечер и са категорични, че "присъствието е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!" Началото на гига ще бъде дадено точно в 19 часа, а цената на билетите ще е 8 лв. Плакат можете да видите тук.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Написах си мнението като верен фен на Chuck Schuldiner. Дори и след горното мнение за мен това събитие в този си вид е подигравка с паметта на Chuck, а Той - използван с цел реклама. Можеше да се съберете да свирите без да парадирате, уви...
(Отговарям единствено заради нападателния и отявлено гневен тон на Demiurg. Ангажирам Го с мнението си само до толкова, колкото да го прочете и подмине. За втори път настоявам за избягване на спорове.) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
е подигравка с паметта на Chuck, а Той - използван с цел реклама. Можеше да се съберете да свирите без да парадирате, уви... От умрял писмо ли да чакаме? Каква реклама? Да не би бандите, които ще свирят да възвестяват инкарнация на любимия си музикант на концерта, че е реклама? Какво парадиране? Парадират с какво, групите - с почитта си към Чък и делото му? Наистина не те разбирам а и както виждам, не само не те разбирам. Искрено се надявам да са достатъчно хората, но 200 и на мен ми звучи прекалено оптимистично. Живи и здрави ще се видим там. -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th August 2025 - 07:14 AM |