![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Концерт-трибют към починалия от рак музикален гений Chuck Schuldiner ще се проведе ма 13 декември в столичния клуб The Box. Участие ще вземат утвърдените родни банди STRUCTURE OF MIND, WARTIME, HYPERBOREA, SYMBOLIC и EUFOBIA, които овен че ще забият авторски песни, ще почетат и паметта на Chuck, свирейки кавъри на DEATH. Организаторите обещават размазваща вечер и са категорични, че "присъствието е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!" Началото на гига ще бъде дадено точно в 19 часа, а цената на билетите ще е 8 лв. Плакат можете да видите тук.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Абе, ама вие, хора, верно не се усещате...
Също не съм съгласен с мнението на ПингПонгХонгКонгФуи, обаче не виждам и вие за кво толкова скачате - нещо лично засегнати ли се почувствахте, кво? Верно, никак не ни бива да се съобразяваме с различното мнение. Дори и да е културно и смислено изразено такова... После да не се чудите що у тоя форум сме все едни и същи. А по темата: Кефя се, че има такива нещо. Само хубаво може да излезе от подобни събития. Самият аз ще се постарая да отида. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... нещо лично засегнати ли се почувствахте, кво?... Познавайки 90% от свирещите в тия банди - почти. На същия тоя льольо му са проблем осемте лева за билет. Или, че не е от Софето и не може да дойде да гледа хеви метъл наживо. Да каже колко трябва да струва билета според него. Бандите си правели гаргара? Гледа ли се какво пише? При положение, че ще свирят кавъри на DEATH (заради което аз лично няма да отида ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th August 2025 - 07:14 AM |