![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Знам,че още е рано за такава тема,но мисля,че е полезно да има такава,за да можем да си препоръчваме добри албуми.Нека всеки напише тук албумите,които са го впечатлили най-много дотук през тази година.Ето ги и мойте:
Adagio - Archangels In Black - Изключително силен албум,като вокалиста ми харесва дори повече от предишния.Албума не е толкова прогресив-ориентиран,както предишните,но пък такива моменти не отсъстват напълно. Grave Digger - Ballads Of The Hangman - Ето че Grave Digger се завърнаха,с най-добрия си албум от поне 4 години насам.Албума е епичен и в него могат да се чуят много неща,въпреки че групата изобщо не е променила стила си. Hammerfall - No Sacrifice,No Victory - Със сигурност не е най-добрия им албум,но пък това не му пречи,да звучи невероятно.Голямо внимание заслужава инструментала,в който новия им китарист демонстрира изключително ниво на свирене! My Dying Bride - For Lies I Sire - Албума заслужава внимание,защото е просто красив... ![]() Bloodbound - Tabula Rasa - Групата показва на всички,че се развива повече от успешно.След около 10 слушания,мога да кажа,че почти всяка песен е невероятна и е трудно,да се избере най-добра. Heaven And Hell - The Devil You Know - ![]() Powerwolf - Bible Of The Beast - Изключително запомнящ се албум! ![]() Amorphis - Skyforger - Албума не предлага много нови неща,но на мен това не ми пречи,тъй като прдишните 2 албума си ми харесват! Stratovarius - Polaris - Силен албум....надмина очакванията ми! Eternal Tears Of Sorrow - Children Of The Dark Waters - Още не съм го слушал достатъчно,но е гениален! Dream Theater - Black Clouds & Silver Linings - Знам,че много хора ще го наплюят,но аз мисля,че е най-добрия им от Metropolis насам. ![]() И все пак предстоят албуми,които очаквам: - Graveworm - Diabolical Figures - Korpiklaani - Karkelo - Wintersun - Time - Behemoth - Evangelion - Hypocrisy - TBA !!! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Ще изборя тези които ми направиха най-голямо впечатление като ще ги напиша разбъркано, твърде рано е за класиране.
Та - Obituary - The Darkest Day Vreid - Milorg Jungle Rot - What Horror Awaits Thanatos - Justified Genocide Dying Fetus - Descend Into Depravity Gorod - Process Of A New Decline Success Will Write Apocalypse Across The Sky - The Grand Partition And The Abrogation Of Idolatry Obscura - Cosmogenesis Antigama - Warning Hypocrisy - A Taste of Extreme Divinity Human Fate - Part One Cattle Decapitation - The Harvest Floor Ulcerate - Everything Is Fire Napalm Death - Time Waits For No Slave Nile - Those Whom The Gods Detest Тази колона са албумите които не се всписват в екстремния сектор(добавени са и някои други разностилови албума)- The Devin Townsend Project - Ki & Addicted, като до края на годината се очакват още два записа, всеки от които възходящо втежнеяващ. Sybreed - The Pulse Of Awakening Les Claypool - Of Fungi And Foe Mastodon - Crack The Sky Moby - Wait For Me И на края, албуми които очаквах, но не одобрих - Asphyx - ...Death The Brutal Way Behemoth - Evangelion Brutal Truth - Evolution Through Revolution - тука са смесени чувствата, албума има адски попадения, но в крайна сметка бързо омръзва. Това не пречи на Кевин Шарп и компания да са големи. Chimaira - The Infection - с последните два албума тия просто убиваха, с новия просто ми напомнят на Пантера... или на кратко казано - един голям минус. Devourment - Unleash The Carnivore - един истински брутален дет метъл албум който много точно показва как трябва да изглежда новата вълна на американския брутален дет, уви банди като работа за кравар се множат като зайци. Проблемът тука е, че леко втръсва, да не говоря за вокалите които едвам понасям. Пропускам много неща, със сигурност, но това ми идва на ум в момента, със сигурно ще ъпдейтвам този лист по натам, във всяка една от трите графи. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
с новия просто ми напомнят на Пантера... Искаш да кажеш че ти напомня на Exhorder ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 09:32 PM |