Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Малко дизайн и малко изкуство - Това съм аз :)
pablo3
коментар Apr 24 2009, 10:12 PM
Коментар #1

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 11
Регистриран: 24-April 09
Потребител N: 3377

Здравейте,
Представям на вниманието на всички Ви, моите идеи и концепции в областта на дизайна и някои неща в сферата на изкуството. Предлагам да се запознаете с моята галерия - www.pavel3.deviantart.com/gallery/. Подготвям още интересни разботки, но съм малко предпазлив дали да ги излагам, защото много крадлив народ се е навъдил, който не уважава труда и авторско право, но няма как трябва да се рискува. Все пак трябва да ме оценявате Вие потребителите и евентуалните ми бъдещи клиенти smile.gifsmile.gifsmile.gif. Винаги ще има кой да те хареса и кой не, няма средно състояние. Непрестанно споделям и показвам идеите и творенията си и независимо от това дали са професионалисти, клиенти или обикновенни потребители, които просто гледат аз уважавам всяко едно мнение. Занимавам се с продуктов дизайн, скулптури, изработка на детайли, промишлени изделия, екстравагантни отливки на скулптирани модели, фигури, изделия и корпуси за мотоциклети, автомобилии или водни превозни средства, изделия по индивидулна поръчка и тематика - седалки, стъкломатови мебели, малки обекти и изделия, макети на превозни средства, скулптури , калъпи, отливки, аеродинамични части и изделия и т.н. Надявам се да не Ви плаша с моя твърде „разнообразен асортимент от способности” и да не звучи прекалено нескромно, но мога да кажа, че се старая да се развивам в насоки малко познати или по-скоро непопулярни в България - моделиране, разработка на прототипи и изделия, продуктов дизайн и подобни неща, които се правят в специализирани студиа и ателиета.

С Уважение:
дизайнер Павел Влахов

уеб галерия: www.pavel3.deviantart.com

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Crafter
коментар Jun 16 2009, 09:38 PM
Коментар #2

:)

Коментари: 4948
Регистриран: 4-July 03
Град: София
Потребител N: 188

Добре дошъл. Всичко, с което се занимаваш, е просто прекрасно и макар да е откровено глупаво да го тръбиш така из форум като този, те поздравявам. Препоръчвам ти да споделиш и няколко думи за себе си извън контекста на своята работа и по възможност свързани с очевидната афилиация на този форум. Можеш да започнеш с това на каква възраст си, къде живееш, евентуално какво си учил или учиш и да стигнеш до музиката, която слушаш.

Галерията ти ми допадна, но не съм съвсем сигурен, че разбрах добре идеята на дръжките, които си представил там. Предполагам, че иде реч за футуристичен начин за управление на автомобил или друго превозно средство, но ще се радвам ако обясниш (разумно дълго, разбира се) своите идеи.

Ако още посещаваш този форум, разбира се.

--------------------
Come with me tonight
tell me how it feels to be alive

+Quote Post
pablo3
коментар Dec 5 2009, 04:45 PM
Коментар #3

Непросветен
*

Коментари: 11
Регистриран: 24-April 09
Потребител N: 3377

Цитат(Sturmfuhrer @ Jun 16 2009, 10:38 PM) *
Добре дошъл. Всичко, с което се занимаваш, е просто прекрасно и макар да е откровено глупаво да го тръбиш така из форум като този, те поздравявам. Препоръчвам ти да споделиш и няколко думи за себе си извън контекста на своята работа и по възможност свързани с очевидната афилиация на този форум. Можеш да започнеш с това на каква възраст си, къде живееш, евентуално какво си учил или учиш и да стигнеш до музиката, която слушаш.Галерията ти ми допадна, но не съм съвсем сигурен, че разбрах добре идеята на дръжките, които си представил там. Предполагам, че иде реч за футуристичен начин за управление на автомобил или друго превозно средство, но ще се радвам ако обясниш (разумно дълго, разбира се) своите идеи.Ако още посещаваш този форум, разбира се.

Посещавам форуми, но рядко, защото не мога по обективни причини. При първа възможност винаги го правя. Иначе става долу-горе ясно от представянето ми с какво се занимавам, иначе музиката ми е само стимул докато работя и винаги ми е приятно да правя нещо и да слушам хубава музика. Нещо от рода на Scorpions..... добре се отразява на творчеството ми понякога. Иначе съм от Русе, млад все още мисля само на 27, а скоро предстои 28. Иначе обучението ми беше основата и в нещата , с които се занимавам - продуктов дизайн. Първо завърших Училището по изкуствата "Веселин Стоянов" в Русе с приложни и изобразителни изкуства, а от там и идва и любовта към музиката все пак съм бил в обкръжение от музиканти, певци, балерини и т.н. Като училище е дало много от творческият елит на България и има много талантливи хора. Така нареченото ВИСШЕ :az sam heavy, винаги ми е било смешно metal: , названиетто ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ , сякаш е някакво призвание или притурка, но това е друга тема за това "нещо" в БГ. Там съм минал за да си рационализирам знанията от средното или казано по-накратко от приложните изкуства към промишленият дизайн. В частност в Русенски университет "Ангел Кънчев", като говоря за него се сетих, че трябва вече да зъвърша и магистратурата си brickwall.gif В общи линии си извървявам пътя и продължавам по него. Това за дръжките, по точно ръкохватките е по скоро концептуален проект за един тип волан-рул за "Превозно средство за инвалиди", един проект изпаднал в забвение заради тъпотиите в н други хора, които искаха да им то дадем без пари. Ръкохватките бяха предназначени за управление, но друг принцип улесняващ управлението на превозното средство, защото прилича на автомобил, но е по-различно и беше нужно да се опростят и внедрят други обекти от други сфери. Предполагам ако имаш други въпроси ще ме питаш за да не навлизам в излишно писане на "романи", пък и да не се разпилявам. Иначе по отношение на коментара на оня пич , че не влизам, мисля че е моя работа кога ще влизам и не, не мислиш ли. Всеки има право да прави , това което му е приятно или иска понякога или често когато има възможност разбира се. Много ми е приятно , че се запознахме и ми е драго когато има с кого да си говоря. Поздрави.

Цитат(gadabout @ Jun 16 2009, 10:41 PM) *
Не се е мяркал отдавна и това е съвсем понятно, мисля.

Аз от PR, от говорител или каквото и да било нямам нужда. Ти не си аз нали? Говори когато ти имаш нещо да кажеш, а не да се правиш на медиум или да се опитваш да четеш мислите ми. Много мразя някой да се изказва неподготвен и най-кофтито от мое име. Да не си ми бавачка. С цялото ми уважение и нищо лично, но мога и сам да преценя кога какво мога и дали мога. Пък кое ти е "понятно" е видимо за мен точно обратното, че нищо не ти е. Поздрави

+Quote Post
sgoh
коментар Dec 5 2009, 07:57 PM
Коментар #4

Метъл

Коментари: 1257
Регистриран: 25-January 07
Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър
Потребител N: 1800

@паблотри

На мене ми стана интересно, коя детска градина си завършил? unsure.gif

--------------------
Live forever or die in the attempt

+Quote Post

Пишете в тази тема
pablo3   Малко дизайн и малко изкуство - Това съм аз :)   Apr 24 2009, 10:12 PM
sgoh   Познай на кое ми дреме   Apr 25 2009, 12:21 AM
AXTUNG! Wehrwolf   Нека'е, нека да има важно е да има такива хор...   Apr 25 2009, 10:24 AM
Chimera   Имаш хубава и разнообразна галерия, чекнах я. Особ...   Apr 25 2009, 10:52 AM
pablo3   Не казвам, че сме малко и не казвам, че няма специ...   Apr 25 2009, 04:14 PM
abydos   The FUCK!   Apr 25 2009, 04:49 PM
In Death's Embrace   Цитат(pablo3 @ Apr 25 2009, 05:14 PM) защ...   Apr 25 2009, 06:56 PM
pablo3   Цитат(In Death's Embrace @ Apr 25 2009, 0...   Apr 26 2009, 10:19 AM
Wolfheart   Типично по български "гледайте ме, аз съм най...   Apr 25 2009, 09:38 PM
pablo3   Абе човек ти четеш ли!!!! Значи из...   Apr 25 2009, 10:45 PM
gadabout   Абе вие го убихте човека бе... Много по-българско ...   Apr 25 2009, 10:04 PM
sgoh   Ми нека си търси поле бе, ебати. Тука ли му е мяст...   Apr 25 2009, 10:11 PM
gadabout   Ахаха, да, ама които съм отказал, едва ли сме изгу...   Apr 25 2009, 10:15 PM
blood   Тоз е фанатично настроен, нищо против човечеца, да...   Apr 26 2009, 12:28 AM
blood   Щом се разбрахме, дай да чуем нещо на AS/DS   Apr 26 2009, 11:51 AM
Slash   Абе мислех да те гъбаркам, че си изпуснал една зап...   Apr 26 2009, 12:29 PM
pablo3   Случва се, спокойно на гъбаркане нося . Иначе то...   Apr 26 2009, 12:50 PM
sgoh   ^За нищо :Р   Apr 26 2009, 01:40 PM
pa®tci   И ние пушим цигарки "Кент" и дъвчем дъвк...   Apr 29 2009, 01:31 PM
Neurosis   не разбирам и грам ot нещата с които се занимаваш,...   May 1 2009, 10:27 PM
Nikola Bathory   Здрасти.   May 4 2009, 10:51 AM
pablo3   Здрасти   May 6 2009, 04:38 PM
MrsLinda   направо сте го разковали човечеца, в типично нашен...   Jun 16 2009, 08:01 PM
Sturmfuhrer   Добре дошъл. Всичко, с което се занимаваш, е прост...   Jun 16 2009, 09:38 PM
pablo3   Цитат(Sturmfuhrer @ Jun 16 2009, 10:38 PM...   Dec 5 2009, 04:45 PM
sgoh   @паблотри На мене ми стана интересно, коя детска ...   Dec 5 2009, 07:57 PM
gadabout   Не се е мяркал отдавна и това е съвсем понятно, ми...   Jun 16 2009, 09:41 PM
pablo3   Цитат(gadabout @ Jun 16 2009, 10:41 PM) Н...   Dec 6 2009, 11:30 AM
blood   Оф човече, форума не е посветен на теб, а на музик...   Dec 5 2009, 07:31 PM
scion_of_storm   гадабаут те защити, ти така реагираш. майната ти ...   Dec 5 2009, 08:05 PM
scion_of_storm   прости, и аз реагирах прекалено силно. бях изнерве...   Dec 6 2009, 12:49 PM
Sturmfuhrer   Вече се представи, а сега можеш да заповядаш и да ...   Dec 6 2009, 12:58 PM
pablo3   Да разбира се ще го имам в предвид   Dec 6 2009, 01:09 PM

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 19th July 2025 - 10:20 AM