![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 24-April 09 Потребител N: 3377 ![]() |
Здравейте,
Представям на вниманието на всички Ви, моите идеи и концепции в областта на дизайна и някои неща в сферата на изкуството. Предлагам да се запознаете с моята галерия - www.pavel3.deviantart.com/gallery/. Подготвям още интересни разботки, но съм малко предпазлив дали да ги излагам, защото много крадлив народ се е навъдил, който не уважава труда и авторско право, но няма как трябва да се рискува. Все пак трябва да ме оценявате Вие потребителите и евентуалните ми бъдещи клиенти ![]() ![]() ![]() С Уважение: дизайнер Павел Влахов уеб галерия: www.pavel3.deviantart.com skype: pavence |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Добре дошъл. Всичко, с което се занимаваш, е просто прекрасно и макар да е откровено глупаво да го тръбиш така из форум като този, те поздравявам. Препоръчвам ти да споделиш и няколко думи за себе си извън контекста на своята работа и по възможност свързани с очевидната афилиация на този форум. Можеш да започнеш с това на каква възраст си, къде живееш, евентуално какво си учил или учиш и да стигнеш до музиката, която слушаш.
Галерията ти ми допадна, но не съм съвсем сигурен, че разбрах добре идеята на дръжките, които си представил там. Предполагам, че иде реч за футуристичен начин за управление на автомобил или друго превозно средство, но ще се радвам ако обясниш (разумно дълго, разбира се) своите идеи. Ако още посещаваш този форум, разбира се. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 24-April 09 Потребител N: 3377 ![]() |
Добре дошъл. Всичко, с което се занимаваш, е просто прекрасно и макар да е откровено глупаво да го тръбиш така из форум като този, те поздравявам. Препоръчвам ти да споделиш и няколко думи за себе си извън контекста на своята работа и по възможност свързани с очевидната афилиация на този форум. Можеш да започнеш с това на каква възраст си, къде живееш, евентуално какво си учил или учиш и да стигнеш до музиката, която слушаш.Галерията ти ми допадна, но не съм съвсем сигурен, че разбрах добре идеята на дръжките, които си представил там. Предполагам, че иде реч за футуристичен начин за управление на автомобил или друго превозно средство, но ще се радвам ако обясниш (разумно дълго, разбира се) своите идеи.Ако още посещаваш този форум, разбира се. Посещавам форуми, но рядко, защото не мога по обективни причини. При първа възможност винаги го правя. Иначе става долу-горе ясно от представянето ми с какво се занимавам, иначе музиката ми е само стимул докато работя и винаги ми е приятно да правя нещо и да слушам хубава музика. Нещо от рода на Scorpions..... добре се отразява на творчеството ми понякога. Иначе съм от Русе, млад все още мисля само на 27, а скоро предстои 28. Иначе обучението ми беше основата и в нещата , с които се занимавам - продуктов дизайн. Първо завърших Училището по изкуствата "Веселин Стоянов" в Русе с приложни и изобразителни изкуства, а от там и идва и любовта към музиката все пак съм бил в обкръжение от музиканти, певци, балерини и т.н. Като училище е дало много от творческият елит на България и има много талантливи хора. Така нареченото ВИСШЕ :az sam heavy, винаги ми е било смешно metal: , названиетто ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ , сякаш е някакво призвание или притурка, но това е друга тема за това "нещо" в БГ. Там съм минал за да си рационализирам знанията от средното или казано по-накратко от приложните изкуства към промишленият дизайн. В частност в Русенски университет "Ангел Кънчев", като говоря за него се сетих, че трябва вече да зъвърша и магистратурата си ![]() Не се е мяркал отдавна и това е съвсем понятно, мисля. Аз от PR, от говорител или каквото и да било нямам нужда. Ти не си аз нали? Говори когато ти имаш нещо да кажеш, а не да се правиш на медиум или да се опитваш да четеш мислите ми. Много мразя някой да се изказва неподготвен и най-кофтито от мое име. Да не си ми бавачка. С цялото ми уважение и нищо лично, но мога и сам да преценя кога какво мога и дали мога. Пък кое ти е "понятно" е видимо за мен точно обратното, че нищо не ти е. Поздрави |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
@паблотри
На мене ми стана интересно, коя детска градина си завършил? ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:20 AM |