![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 24-April 09 Потребител N: 3377 ![]() |
Здравейте,
Представям на вниманието на всички Ви, моите идеи и концепции в областта на дизайна и някои неща в сферата на изкуството. Предлагам да се запознаете с моята галерия - www.pavel3.deviantart.com/gallery/. Подготвям още интересни разботки, но съм малко предпазлив дали да ги излагам, защото много крадлив народ се е навъдил, който не уважава труда и авторско право, но няма как трябва да се рискува. Все пак трябва да ме оценявате Вие потребителите и евентуалните ми бъдещи клиенти ![]() ![]() ![]() С Уважение: дизайнер Павел Влахов уеб галерия: www.pavel3.deviantart.com skype: pavence |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Не се е мяркал отдавна и това е съвсем понятно, мисля.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 24-April 09 Потребител N: 3377 ![]() |
Не се е мяркал отдавна и това е съвсем понятно, мисля. Извинявам се, първо трябваше внимателно да прочета хронологията и темата си нагоре, че си казал добри думи за мен. Изключително много сбърках и се надявам, че не съм те засегнал. Обърках се страхотно, искам много да ти се изивиня и се срамувам за начина, по който те обидих. ![]() ![]() ![]() ![]() Оф човече, форума не е посветен на теб, а на музиката. Или пиши в другите теми или никъде не пиши. Няма да го прочетеш в писаните правила, ако ще питаш за тва. Прав си моя е грешката, понеже см сбъркал се извинявам на всички във форума. Направих грешка. Когато съм сбъркал не мога да го отрека, така че примете моите извинения. гадабаут те защити, ти така реагираш.майната ти бе, селтак прост. Да прав си прибързах, сбърках, осрах се и не се усетих, което е най-лошото ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:29 AM |