![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 5-June 04 Потребител N: 507 ![]() |
Тази тема е с цел да осведоми всички посетители на форума за http://www.bgbards.org.Пожелавам ви да си прекарате прекрастно време в тази гилдия както си прекарвате в metal-world.Този линк е даден ,защото гилдията е свързана с Blind Guardian.
-------------------- I'll keep the Ring full of sorrow,
I'll keep the Ring till I die. Slow down and I sail on the river, Slow down and i walk to the hill. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 27-June 04 Потребител N: 539 ![]() |
Цитат преди 4-5 години щях да се нахвърля, но ми е омръзнало от всички тези педалски историики за елфи и пр. някяк си ми е смешна цялата тази и история. А каква е разликата сега спрямо това което си бил тогава. Станали сме "сериозни" ? Вълнуват ни такива неща като "Днеска шефа ми пилеше на главаа и ми е станала кат тиква и шъ зема да са натряскам като свиня по повода", или "Малей Англичаните паднаха ! Ужас ! Ще се самоубия по случая". Или може би някой ти е казал, че са педалски историики и си се обидил на "педал" и затуй си престанал дотам. Corrupted old gnome Betrayer of all You know so much about all, "What is yoyr price ?" "Too much ! Too Much !!! You cannot pay with your silver and your gold There is just a little chance to save the wizard's life There's just a little chance for all you fools Now pay. So I walk across the land and hope to hear the wizard's song. А да.. а легендите за BeoWolf, на който виждам има фенове тук, не са ли и те от същия калибър смешни и педалски историики, дето никъде ги няма в момента. Много ще ме извинявате, ама това,че нещо не е направено достатъчно мрачно за да задоволи черните ви блек-метълски вкусове ама изобщо не означава, че няма своето място. Мдам.. Блек-метъла е пък толкова повлиян от измислената скандинавска митология, че повече няма накъде. Елфите и джиджетата са неизменно присъстват и там. Ами Християнството и Сатанизма не са ли неразривно свързани едно с друго. Признавайки че монетата има една страна, автоматично призаваш и това което се намира на нея като я обърнеш. Цитат Да.Правилата им ми се сториха много смешни.Тия хора ми се виждат абсолютно фанатизирани... Хах - аз лично не познавам по-големи фанатици от блек-метълите. Има си и изключенията разбира се, но за тях всички които слушат нещо различно са "гадни християнски хевита и червей" (цитата е точен и принадлежи на една девойка която си раздираше ръцете и си мацаше кървави пентаграми по челото). Мен лично ей това ми се вижда по-смешно. Дам като гледам и Зигфрид е несъществуващ герой от "Нибелунгите" на Вагнер, дето е измислен, няма го, и няма да го има, ама май някои хора ги кефят тези неща. They told him to put down the sword and return to the Earth Hah !! Time enough for the Earth in the grave. Абе какво съм взел да се занимавам. Слушайте си блек метълските тресни, викайте си Сатаната там и остайте елфите на мира. -------------------- My kingdom is war
My treasury is full of wrath My scepter is a viper My friends are my assassins The world is gone mad I am the last stalwart servant But I was not wrong I did what had to be done, as I do now |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:02 PM |