![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
Kazvam se bella volen.
roden sum na 29.12. 1982 v sofiq. zavur6ila sum gimnaziq po izq6tni izkustva`Iliq Petrov v sofiq, Sled tova bqh studentka v hudojestvenata akademiq specialnost -grafika. v moemnta u4a v Uniwersitae fuer Angewandte Kunst- Bildende Kunst vuv Vienna-Austria. Zanimavam se predimno s jivopis. Pravila sum vsi4ko vuzmojno v sverata na risuvaneto, jivopis, grafika, stenopis, scenografiq, stuklopis, vitraji i pro4ie..... rabotq predimno kato ilustrator. u4astvala sum v dosta izlojbi, vklu4itelno obmen i izlojba v grad Bath- Angliq. My Webpage na tozi sait mojete da vidite dosta ot kartinite mi i okolo 30 moi snimki o6te edna stranica, s malko info za men Za sebe si.... 4e slu6am metal e pove4e opt logi4no..... predpo4itaniqta mi sa kum finlandskiq metal, izbroqvala sum prekalenomnogo puti koi grupi sa mi na surceto ![]() ![]() ![]() nai golemi muzikalni slabost: HIM, TO DIE FOR, SENTENCED, CHARON, NIGHTWISH, apocalyptica: naposleduk sum osobeno vlubena v EVEREVE, LACRIMAS PROFUNDERE; LACUNA COIL, LAKE OF TEARS, drugi.... in flames, gardenian, dark tranquility, PARADIS LOST,amorphis, hypocrisy..... i o6te mnogo koito me murzi da izbroqvam druga muzika punk etno new age za men.... vegetarianka ot po4ti 13 godini, mrazq zigari a o6te pove4e droga vuv vsi4kite i skapani i gnusni formi. alkhol pieh edno vreme, posle spirah i pole nanovo, no ve4e okon4atelno sprqh.... nqmam nujda ot takiva ne6ta za da se 4uvstvam komfortno ili da razpuskam interesi.... mnogo, dva osnovni i dvata ednakvo vajni - izkustvo -ezoterika i drugi ne6ta koito sa poveritelni ili prosto ne moje vseki da gi znae ![]() neharesvam:- depresanti, hora bez celi i interesi , poziori satanisti!!!!! i tem podobni gadove i vsqkakvi koito smqtat 4e kato sa 4erni i gledat stra6no sveta e v krakata im ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 59 Регистриран: 7-May 04 Потребител N: 480 ![]() |
здрасти
![]() -------------------- METAL FOREVER!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 06:42 PM |