![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Видях една много хубава тема, пусната за 2007-ма година от SepulTeraHead и си позволих да я изплагиатствам.
![]() Музика Албум на годината - Behemoth - Evangelion. Голяма конкуренция имаше с Nile и Immortal, но за мен надделяха поляците. Просто най-смазващия им албум! Най-добър албум на българска банда - Serpentine Creation - Dystopia. Приятен блек правят нашите. ![]() Най-добър дебют - Beneath the Veiled Embrace на Pythia, много добра група! Най-голямо разочарование - Sonata Arctica - The Days of Grays. Адски ми е безличен и скучен, колкото и да го слушам... Най-добрия концерт - Moonspell, разбира се! ![]() Най-яката банда, която открихте през годината - Ghost Brigade като че ли. Форума/сайта Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Да, чета чат-пат ревютата и повечето са си доста яки. ![]() Какво ви даде форумът през 2009? - Ами, доста нова музика чух покрай вас. ![]() Какво най ви издразни във форума през годината? - Разни заядливци, които няма да зарадвам, като ги спомена. Най-смислена тема - За новите групи, поне аз доста научих оттам. Най-тъпа тема - За хитлеризма или каквото беше там... Извън музиката и форума Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - Постигнах си повечето цели, успях и да се променя към малко по-добро. ![]() Какво е най-голямото ви разочарование? - За пръв път от много време нямам големи разочарования за изминалата година. ![]() Очаквания за 2010: Най-очакван албум - Новият на Tristania. Очаквания от личния живот - Нещата да си останат същите, каквито са сега. Пожелания за скъпите съфорумци - Щастие и късмет, какво друго. ![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Музика
Албум на годината - Merauder - God Is I - Просто безапелационно за мен. Иначе излезнаха и други страшни албуми като най-якото беше, че големите светила от 80-те всъщност този път не се изложиха. Най-добър албум на българска банда - Fyeld - Not Blond Enough to Suvyve the Holocaust - не че съм некъв нео метъл фен, ама качеството тука е неоспоримо. Най-добър дебют - The Empire Shall Fall - Awaken Най-голямо разочарование - Нямам представа. И да е имало, отдавна съм спрял да го слушам и не го помня даже. Най-добрия концерт - Vendetta/Knuckledust! Biohazard също беше лудница.. И Napalm Death! Най-яката банда, която открихте през годината - The Mighty Mighty Bosstones! Форума/сайта Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Чесно казано поствам достатъчно рядко, че да не ми дреме, но все пак - не, твърде много комплексари с тъпи мнения. Какво ви даде форумът през 2009? - Както винаги, антропологичен материал, доказващ безумието на обществото ни . Какво най ви издразни във форума през годината? - Аре не издразни, но учуди тотално, защото имах някакви други представи занивото на общата култура тук - никой не каза една дума за Killing Joke. WTF!? Най-смислена тема - Темите за новопоявили се албуми винаги са били най-смислени. Иначе другите "Харесвате ли ХХХХ" или "Траш/метълкор/майка ти ли е ХХХХ" са тъпи. Най-тъпа тема - Nikoi тук заслужава lifetime achievement award заради онази за национализма. Извън музиката и форума Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - Брак, дете, снимка с Бойко Борисов... не мога да се оплача хахах Какво е най-голямото ви разочарование? - Абе тя като цяло беше гадна цялата, но преди около месец изгря светлината в края на тунела и не ми се оплаква за неща, които не важат вече. Очаквания за 2010: Най-очакван албум - Nevermore, май. Въпреки че може и да има и Machine Head към края, да не говорим пък за разни родни от сорта на B.F.D.M. или, живот и здраве, Vendetta. Очаквания от личния живот - Очаквам новата ми и доста по-добре платена работа да ме лиши от усещането за тотален житейски провал, което ме преследва цяла година. Пожелания за скъпите съфорумци - На някои им пожелавам да пораснат, на останалите - здраве, пари, курви, бело... Албум на годината - La Coka Nostra - A Brand You Can Trust - с това ще запомня годината си мисля. Ако говорим за метъл - Eternal Tears Of Sorrow - Children of The Dark Waters - може би защото го и очаквах най-много. ... Най-яката банда, която открихте през годината - La Coka Nostra - да, да, като големо рапо почнах да звуча... Евала, бе. Тва цялото крю нема лабаво. Особено Ill Bill щото си е мтълче хаха. Edit: БОЖЕ ГОСПОДИ ДОРИ НЕ СЕ СЕТИХ ЗА КОНЦЕРТА НА FAITH NO MORE ОТНАЧАЛО!!!!!!!!1111 ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:11 AM |