![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Видях една много хубава тема, пусната за 2007-ма година от SepulTeraHead и си позволих да я изплагиатствам.
![]() Музика Албум на годината - Behemoth - Evangelion. Голяма конкуренция имаше с Nile и Immortal, но за мен надделяха поляците. Просто най-смазващия им албум! Най-добър албум на българска банда - Serpentine Creation - Dystopia. Приятен блек правят нашите. ![]() Най-добър дебют - Beneath the Veiled Embrace на Pythia, много добра група! Най-голямо разочарование - Sonata Arctica - The Days of Grays. Адски ми е безличен и скучен, колкото и да го слушам... Най-добрия концерт - Moonspell, разбира се! ![]() Най-яката банда, която открихте през годината - Ghost Brigade като че ли. Форума/сайта Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Да, чета чат-пат ревютата и повечето са си доста яки. ![]() Какво ви даде форумът през 2009? - Ами, доста нова музика чух покрай вас. ![]() Какво най ви издразни във форума през годината? - Разни заядливци, които няма да зарадвам, като ги спомена. Най-смислена тема - За новите групи, поне аз доста научих оттам. Най-тъпа тема - За хитлеризма или каквото беше там... Извън музиката и форума Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - Постигнах си повечето цели, успях и да се променя към малко по-добро. ![]() Какво е най-голямото ви разочарование? - За пръв път от много време нямам големи разочарования за изминалата година. ![]() Очаквания за 2010: Най-очакван албум - Новият на Tristania. Очаквания от личния живот - Нещата да си останат същите, каквито са сега. Пожелания за скъпите съфорумци - Щастие и късмет, какво друго. ![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Музика
Албум на годината – Katatonia – Night Is the New Day. Единственият албум, който истински ми влезе под кожата тази година. Като любител на по-новата част от творчеството на групата, очакванията ми бяха най-малкото удовлетворени. Много въздействаща музика, изискваща доста слушане. Тук е момента да отправя своята критика към ревюто на shogot. Струва ми се, че не си прослушал достатъчно албума и текстът звучи някак „пластмасово”. Поне аз така го усещам. Най-добър албум на българска банда –Не следя сцената. Най-добър дебют – Guilt Machine – On This Perfect Day. Поредният (успешен) проект на Arjen Lucassen. Сходствата с Ayreon много ме зарадваха. Гениален музикант е холандеца. Най-голямо разочарование - Sonata Arctica - The Days of Grays. Мъка. Гавра. Гадост. Най-добрия концерт – Hammerfall, Sabaton и BloodBound. Три от любимите ми групи се представиха блестящо. Особено Sabaton. Не бих могъл да искам повече. Най-яката банда, която открихте през годината – Бях открехнат за доста групи, главно в прогресив жанра. Porcupine Tree (благодаря отново на abydos за допълнителните насоки). Тази година беше много слаба за мен в музикално отношение. Силна беше за по-екстремната част на метъла, която аз така или иначе не харесвам особено. Догодина повече. Форума/сайта Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? – От време на време чета ревютата – има добри, има и не дотам, но като цяло ми харесва. Какво ви даде форумът през 2009? – Както всяка година – приятно прекарано време и полезна информация. Какво най ви издразни във форума през годината? Тъпотията на някои, но за жалост не би било възможно да се въведе тест за малоумност като условие за регистрация, нито пък ban по тази причина. Ignore функцията спасява положението. Най-смислена тема – „Оцени албума” има добър замисъл. „Препоръчайте групи/албуми” както и темата за торентите. Много благодаря за труда на ъплоудърите. Най-тъпа тема – Доста си бяха. Извън музиката и форума Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? – Донякъде успях да се преборя с липсата на мотивация. Какво е най-голямото ви разочарование? – Че е само донякъде. Очаквания за 2010: Най-очакван албум – Dark Tranquillity, Nevermore, Wintersun. Очаквания от личния живот – Две са важните. Ако те се реализират, всичко останало ще бъде просто фон. Пожелания за скъпите съфорумци – Щастие и успехи! -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:23 AM |