![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Видях една много хубава тема, пусната за 2007-ма година от SepulTeraHead и си позволих да я изплагиатствам.
![]() Музика Албум на годината - Behemoth - Evangelion. Голяма конкуренция имаше с Nile и Immortal, но за мен надделяха поляците. Просто най-смазващия им албум! Най-добър албум на българска банда - Serpentine Creation - Dystopia. Приятен блек правят нашите. ![]() Най-добър дебют - Beneath the Veiled Embrace на Pythia, много добра група! Най-голямо разочарование - Sonata Arctica - The Days of Grays. Адски ми е безличен и скучен, колкото и да го слушам... Най-добрия концерт - Moonspell, разбира се! ![]() Най-яката банда, която открихте през годината - Ghost Brigade като че ли. Форума/сайта Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Да, чета чат-пат ревютата и повечето са си доста яки. ![]() Какво ви даде форумът през 2009? - Ами, доста нова музика чух покрай вас. ![]() Какво най ви издразни във форума през годината? - Разни заядливци, които няма да зарадвам, като ги спомена. Най-смислена тема - За новите групи, поне аз доста научих оттам. Най-тъпа тема - За хитлеризма или каквото беше там... Извън музиката и форума Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - Постигнах си повечето цели, успях и да се променя към малко по-добро. ![]() Какво е най-голямото ви разочарование? - За пръв път от много време нямам големи разочарования за изминалата година. ![]() Очаквания за 2010: Най-очакван албум - Новият на Tristania. Очаквания от личния живот - Нещата да си останат същите, каквито са сега. Пожелания за скъпите съфорумци - Щастие и късмет, какво друго. ![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Музика
Албум на годината - трите албума, които ми направиха тая година най-силно впечатление, бяха Behemoth, Nile и Heaven & Hell. Най-добър албум на българска банда - Pantommind изкъртиха, както се очакваше от тях Най-добър дебют - Crimfall и Ex Deo, доколкото второто може да се нарече дебют. Най-голямо разочарование - Sonata отдавна спряха да ми правят впечатление, така че смешката им тази година нито ме изненада, нито ме разочарова. От Thunderstone обаче очаквах много повече стил... Най-добрия концерт - тая година постно откъм концерти, бях на два, така че... онче-бонче... Epica. Най-яката банда, която открихте през годината - влюбих се до ушите в Dead Can Dance, макар че ги знам от доста отдавна. Би трябвало да влезе в графата. Форума/сайта Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Сайтът е добре, че продължава да съществува. Браво за услията на всички, които се опитват да го поддържат. Напоследък чета по ревю на половин година, така че мнение не мога да изкажа. Форума... има бая индивиди, чиито мнения прескачам директно без да си правя труда да чета дори. Стойностни мнения обаче има и си заслужава да се пише със съответните хора. В това отношение се радвам, че форумът още го има в този си вид. Какво ви даде форумът през 2009? - приятно разсейване докато цъкам от проект на проект... Какво най ви издразни във форума през годината? - гледам да не се дразня във форума. Има бая неща извън него, които систематично ме дразнят, така че последното нещо, от което имам нужда е още дразнене. Най-смислена тема - Е, как?! Ба дум дум чшшш. (Да ме прощава Сеп, че му гепих лафа) Също колената на Аксл - не знам в коя тема бяха, ама е основополагаща просто. Трябва да се направи важна задължително!!! Не, сериозно - с удоволствие следя дипсутите между Slash и Blashyrkh в каквито и теми да са. Има какво да се прочете. Най-тъпа тема - няма тъпи теми, има тъпи постове. Извън музиката и форума Какво е най-голямото ви постижение през 2009 в личен план? - дипломирах се в България и се придвижих на крачка от дипломиране в Германия. Очаквам това да се случи идната година. Получих предложение за нова, доста добре платена работа, заради което очаквам свободното ми време да спадне до отрицателно число, но и през тази фаза трябва да се мине. Няма как... Какво е най-голямото ви разочарование? - Достатъчно хора се опитаха да се изпикаят върху достойнството ми и за най-голямо мое разочарование оставих някои от тях да го направят поради различни причини. Очаквания за 2010 Най-очакван албум - Kamelot и Borgir. Septic Flesh и Rotting Christ. Gamma Ray! Абе, имаше си тема за това. Очаквания от личния живот - очаквам да се побъркам от липса на свободно време, а ако не полудея окончателно, очаквам да остана без нерви. Пожелания за скъпите съфорумци - Да са живи и здрави. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:05 AM |