![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Аз съм за Грррр-утле.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 7-July 09 Потребител N: 3492 ![]() |
Ти обаче си грандиозно тъпа коза. Що не се поинтересуваш малко? Като за начало чуй Lamented Souls - Hybris
Ако ти го позволява блекметъл натурата и тогава ми говори за друсане. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
Ти обаче си грандиозно тъпа коза. Що не се поинтересуваш малко? Като за начало чуй Lamented Souls - Hybris Такива групи съм ги слушал още докато ти си се опитвал да схванеш творчеството на Maiden и Manowar. Какво се опитваш да докажеш, давайки ги за пример? Vortex там пее по същия начин, по който пее и навсякъде другаде. И това не е като стоунър певец. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Страхотна анкета!!!! Жалко, че чак сега я виждам и й обръщам внимание. Съгласен съм с всеки един от гласувалите, просто защото слаб изпълнител тук не видях. Аз все пак гласувах за Атила... той не е норвежец, но е бащицата на най-злокобните изпълнения за мен и е вокал в може би най-големия блек албум въобще (моля ви, без спорове). Няма по-експресивен певец в блек сцената.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:16 PM |