![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Едва ли това е най-подходящото място за подобна тема, но все пак я правя. Защото съм сигурен, че има и широкоскроени и просветени хора. Хора, които вярват.
Пиша това във връзка с едно съобщение, което получих от дълбините на Вселената. Подчертавам думата "вселена", защото това послание ми бе пратено не от космоса, а от безкрайната Вселена. От място, в което величината Време не съществува. От кътче, твърде отдалечено от нашата реалност. Това са само четири думи, изречени от духа на гениалния композитор Камий Сен-Санс. Слова, образуващи най-важното изречение за всички вас: "Този свят ще пребъде". Чух ги в напълно трезво състояние, но за около няколко минути аз напълно блокирах. Болка разцепи главата ми и сетивата ми се оказаха неработоспособни за миг. След това аз осмислих чутото. Бъдещето е светло, братя и сестри, защото светът, закойто става думи е нашата планета. Знайте, че всичко тепърва предстои. Ние сме една сравнително млада цивилизация, която тепърва започва свето развитие! Бъдещето пред нас е светло. Бъдете задружни и знайте, че всичко хубаво тепърва предстои. Фридрих Ницше е бил прав, че човекът е всъщност въже , обтегнато над пропастта между първичния индивид и свръхчовека. Това не означава, че отричам Господ. Всичко е тръгнало именно от него. Вярвайте в Него и Той ще ви поучи. Бог ще ви покаже Пътя, както ме свърза с Камий Сен-Санс. Щастлив ни прави нашия Отец!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Космосът е една пространствена прашинка във времето, а този свят е важен не заради самия себе си, а заради представата ни за него.
Вътре в нас има много повече отколкото в уж глобалната вселена и там, в себе си, трябва да търсим отговорите на отвъджитейските въпроси, а не в някаква вселена отвъд времето, а не в някаква реплика, защото всеки от нас е един отделен, индивидуален свят и дори в едно изказано изречение да има много отговори, то важни са не самите те, те са завършека на неговите(на личноста задала си ги) въпроси, а принципността на процеса за тяхното откриване. Светът, без нашето присъствие, никога не ще бъде! shogot, във всеки от нас има отговори, но за да представиш своите на всеослушание тябва първо да ги разбереш и осмислиш, трябва да почетеш повече книги, за да можеш да ги изразиш, да им придадеш цвят, защото безцветните отговори, дори и да са правилните, са като въздуха - не можем без тях, но и не ги съзнаваме, не са ни интересни(с добро чувство те съветвам)! По правилния път вървиш, но с грешен (под)ход! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
този свят е важен не заради самия себе си, а заради представата ни за него. Хора като теб трябва да бъдат разстреляни... ... Сериозно, осъзнаваш ли колко тъпо беше това? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Както и преди съм казвал, щастие ни носи нашият Отец!
Страдайте по Бога и ще откриете много неподозирани истини. Да страдаш по Бога ще рече мислиш за него и да му благодариш във всяко свое действие. Обичайте се, братя и сестри мои! Бъдете задружни и заедно ще променим света, така, както предрече Сен-Санс. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 06:10 AM |