![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Едва ли това е най-подходящото място за подобна тема, но все пак я правя. Защото съм сигурен, че има и широкоскроени и просветени хора. Хора, които вярват.
Пиша това във връзка с едно съобщение, което получих от дълбините на Вселената. Подчертавам думата "вселена", защото това послание ми бе пратено не от космоса, а от безкрайната Вселена. От място, в което величината Време не съществува. От кътче, твърде отдалечено от нашата реалност. Това са само четири думи, изречени от духа на гениалния композитор Камий Сен-Санс. Слова, образуващи най-важното изречение за всички вас: "Този свят ще пребъде". Чух ги в напълно трезво състояние, но за около няколко минути аз напълно блокирах. Болка разцепи главата ми и сетивата ми се оказаха неработоспособни за миг. След това аз осмислих чутото. Бъдещето е светло, братя и сестри, защото светът, закойто става думи е нашата планета. Знайте, че всичко тепърва предстои. Ние сме една сравнително млада цивилизация, която тепърва започва свето развитие! Бъдещето пред нас е светло. Бъдете задружни и знайте, че всичко хубаво тепърва предстои. Фридрих Ницше е бил прав, че човекът е всъщност въже , обтегнато над пропастта между първичния индивид и свръхчовека. Това не означава, че отричам Господ. Всичко е тръгнало именно от него. Вярвайте в Него и Той ще ви поучи. Бог ще ви покаже Пътя, както ме свърза с Камий Сен-Санс. Щастлив ни прави нашия Отец!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Rip the sacred flesh
Sodomize the holy asshole Drink the red blood of the mother of earth Masturbation on the dead body of christ The king of Jews is dead and so are the lies Vomit on the host of Heaven Masturbate on the throne of God Break the seals of angels Drink the sweet blood of Christ Taste the flesh of the priest Sodomize holy nuns The king of Jews is a liar The Heavens will burn Dethrone the son of God God is dead Holyness is gone Purity is gone Prayers are burned Covered in black shit Rape the holy ghost Unclean birth of Jesus Christ Heaven will fall Fuck the church Fuck Christ Fuck the Virgin Fuck the gods of Heaven Fuck the name of Jesus -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Искрено те съжалявам. Дано мъките ти в Ада не бъдат твърде жестоки.
Подобни думи говорят много лошо за човека, който ги е написал. Все пак Бог е милостив и ще ти прости, но първо трябва да те поучи. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 06:09 AM |