![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Идеята е: обща тема, подобна на тази за дет метъла (вместо да има раздели за отделните стилове и тема за всяка група КАКТО СИ МУ Е РЕДА, ама както и да е...)...
Любими групи, албуми, рифове, бла-бла... Нови групи, албуми, рифове, бла-бла... Общо бла-бла... (и да, Michael, знаем че Металика са първата траш група щот' така пише в уикипедия, бъди спокоен) Да почнем с новия Overkill, примерно. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Sodom определено са много добри, изключителни! Най-добрата метъл формация от Германия. Иначе харесвам много Sadus (всичките им неща), старата Sepultura, Testament отчасти и Slaughter с тяхния култов "Strappado". Attomica са много здрава група, особено последният им албум "Disturbing The Noise" както и първият Morbid Saint и разбира се Exhorder. Иначе от новите неща само Toxic Holocaust ми харесват донякъде.
Overkill също ми харесват, но не успях да им стана голям фен. На живо обаче ми доставят голямо удоволствие като свирят - много стегнато и с много добро сценично поведение. Believer щях да забравя, те са едни от малкото прог траш банди които харесвам. Оо, и Anacrusis, за къде без тях. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 06:45 PM |