![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 10-January 10 Град: B'mouth, Uk Потребител N: 3699 ![]() |
Здравейте на всички,
Казвам се Мирослава и съм на 19 (но не за още дълго време), боже как отлетяха годините, и аз все си се вея неориентирано. Нормално. В момента живея в Борнмът и уча Computer Animation и Fotography, Cinematography, а в свободното си време се осъвършенствам в Storyboarding и Character Design&Modeling. Честно казано не зная как да опиша себе си и какво точно да кажа. Музиката ми е слабост, но за добро или зло нямам нужните заложби, за да може да е начин на живот. Често витая из облаците и съм затворен човек, но тези, които ме познават, знаят, че могат да разчитат на мен. Вярвам, че всеки може да е уникален и да е добър, въпрос е на личен избор. Напоследък това, което ме тревожи е, че мога да говоря много в професионален аспект, но за личния си живот нямам какво особено да кажа. Вярвам, че най доброто предстои. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 10-January 10 Град: B'mouth, Uk Потребител N: 3699 ![]() |
здравей. Благодаря
За връщане в България съм мислила, но след още 2 години не се знае какво ще мисля, ще съм където има бъдеще за мен. Има време, ще си проличи ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:18 PM |